Informaciją apie J. Snieškos mirtį patvirtino Lietuvos policijos atstovai. Komunikacijos vadovas Ramūnas Matonis priminė, kad kiek anksčiau policijos suvestinėse buvo paskelbta, kad dar šiemet balandžio 17 d. Vilniaus apskrities Vyriausiojo policijos komisariato areštinėje, suimtasis pagal LR BK 149 str. 2 d. (išžaginimas), 129 str. 2 d. (nužudymas) ir 300 str. 2 d. (dokumento suklastojimas ar disponavimas suklastotu dokumentu) vyras (gim. 1980 m.) galimai bandė mirtinai susižaloti. Suimtojo atgaivinti nepavyko ir 13 val. 25 min. GMP konstatavo mirtį. Pradėtas ikiteisminis tyrimas mirties priežasčiai nustatyti.

Kraupaus nužudymo dalyvis?

Kadaise Kauno kriminaliniame pasaulyje Džonio pravarde garsėjęs J. Snieška buvo įtariamas prisidėjęs prie vienos kraupiausios ir iki šiolei neišaiškintos šalies žmogžudystės.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)