Tikriausiai tokiu principu vadovavosi šiuo metu net už Lietuvos ribų neretai linksniuojamos Kaune prieš dvidešimtmetį susiformavusios Kamuolinių nusikalstamos grupuotės vienas iš pagrindinių lyderių – Tomas Gaidanka, pravarde Ilgas. Šiandien aiškėja, kad banditų pasaulyje rimtą autoritetą išsikovojęs kaunietis sėkmingai naudojosi itin plačiai žinomos, dėl Rusijos įvestų sankcijų paskutinėmis savaitėmis neretai žiniasklaidoje minimos energetikos verslu užsiimančios tarptautinės kompanijos „Inter Rao Lietuva“ generalinio direktoriaus paslaugomis.

Visgi įmonė neigia ryšius su T. Gaidanka ir teigia, kad tekste nagrinėjamos aplinkybės įmonei nėra žinomos ir nėra susijusios su įmonės veikla. Su pačiu generaliniu direktoriumi Giedriu Balčiūnu susisiekti nepavyko. „Delfi“ dar kartą kreipėsi į įmonę el. paštu su prašymu gauti G. Balčiūno komentarus, tačiau atsakymo negavome. Gavus atsakymą, publikacija iškart bus papildyta.

Skandaluose minimos verslo įmonės vadovas

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją