Kristina. Kankina šlapimo nelaikymas. Kol geriu vaistus, šiek tiek padeda. Bet ar tai reiškia, kad visada turėsiu vartoti vaistus?

Šlapimo takų infekcija

Dijana. Kodėl vakare taip norisi valgyti? Pusryčius kartais valgau, kartais nevalgau, pietus valgau, vakarienę valgau po darbo. Tad per dieną valgau tris kartus.

Giedrė. Man 45 metai. Mano oda visada buvo ir yra riebi. Jau kokius 10 metų labai riebaluojasi plaukai, juos reikia plauti kasdien. Prieš kelerius metus pakeičiau šampūną į natūralų, be jokių parabenų ir silikonų. Lėtinių ligų ir antsvorio neturiu, riebiai nevalgau. Galbūt tai rodo kažkokį vidaus organo sutrikimą? Pas kokį gydytoją kreiptis? Kokius tyrimus atlikti?

Valerijus Morozovas

Justė. Po pietų, pavalgius, ima „vartytis“ širdis, lyg permušinėja. Nesuprantu, ar čia spaudimas krenta, ar kažkas negerai, gal kalio kokio trūksta?

Dalia. Kas nutinka „profilaktiškai“ geriant jodo tabletes? Vakar vaistinėje girdėjau, kaip viena senjorė prašė jodo tablečių, jai atsakė, kad nebeduos, nes jau buvo gavusi. Senjorė atsakė, kad jas jau išgėrė...

Kalio jodido tabletės.

Roma. Sporto salėje nutrūko „burza ir bicepsas“, ką tai reiškia? Ką galiu, ir ko negaliu?

Daugiau atsakymų į skaitytojų užduotus klausimus galite rasti čia: Gydytojas Morozovas atsako.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją