Politikai džiaugėsi sulaukę oligarchų su pinigų lagaminais

Anot knygos autorių, prieš daugiau nei dešimtmetį Berezovskis (mirė 2013 metais) nusipirko dvarą Anglijoje už 20,5 mln. svarų. Aukcionuose prisipirko impresionistinių paveikslų, kuriais nukabinėjo namų sienas. Didžiuliai pinigai buvo sukišti ir į elektronikos priemones. Pavyzdžiui, įrenginiams, kurie leidžia matyti, kas beldžiasi į jo namų duris, esant už beveik 10 tūkst. kilometrų.

Bet niekas iki tol nesuko galvos, kaip tai daro įtaką įvaizdžiui Rusijos, kurios turtuoliai sugeba išpirkti kone pusę Anglijos ir priversti dirbti pas juos beveik visą vietinę įvairių paslaugų pramonę.

Jei Rusijoje šią knygą būtų perskaitę bent 8–9 procentai gyventojų, tai seniai būtų buvęs Maidanas. Dabartinę valdžią gelbėjo tai, kad šalies gyventojai praktiškai neskaitė knygų, tik žiūrėjo televizorių, rašo svoboda.org.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją