Mauzeris:
Taip, imkim konkrečią buvusią Klaipėdos apskrities viršininkę V.Lukošienę - 5000 litų ant popieriaus, o
už 2 milijonus. Iš balkono jūra matosi, puikūs saulėlydžiai. Jeigu židinį pasikursi, tai beveik apartamentai Margaritos saloj.

Sūrskis: Nu nereikia, Margaritos saloj apartamentai kainuoja100 tūkstančių, kiekvienas kelių policininkas gali sau leisti. O vat V.Lukošienės namas sudomino.

Mauzeris: Ir dar, Sūrski, namas stovi Girulių pionierių stovyklos teritorijoj, katrą aprašė garsioji Salomėja Neris savo poemoje : „Kas čia daros, kas čia daros, stovi Lukošienės dvaras“.

Sūrskis: O tai ką čia tau padarys Mosadas, FTB, .... Pas juos gi finansavimas silpnesnis, negu V.Lukošienės. Niekas gi už detalaus plano Neringoj patvirtinimą Mosadui pinigų nemoka. Čia ne arabų teroristai, nepakovosi....

Mauzeris: O kaip čia išeina, profsąjungos buvusį turtą parceliuoja profsąjungiečiai, DOSAFO turtą – karo lakūnai, Žalgirio turtą – UAB „Nėnius ir sportininkai“, o kodėl pionierių turtas atiteko V.Lukošienei? ...

Sūrskis: O ko jūs čia mane užsipuolėt? Yra STT P.Malakauskas su savo saugumiečiais - tegul tiria.

Mauzeris:Tai kad P.Malakauskas darosi panašus į Zigmą Vaišvilą - daugiau verkia negu tiria

Sūrskis Tai paverkime ir mes. Išparceliavo Lietuvą ...vagys visi....mama,kur tu....

-------------------------------

Sūrskis: Mauzeri, ar tau nėra įtarimų ant asmenybės kulto požymių, kad A.Brazausko vardu pavadinta Kaišiadorių mokykla. Net gi sakyčiau, pavadinta ne vardu Algirdo Mykolo, o pavarde Brazausko.

Mauzeris: O kas čia keisto? Taigi Vilniuje yra Salomėjos Neries, manyčiau Anykščiuose yra Antano Vienuolio, o Klaipėdoj – Adolfo..... t.y. Ievos Simonaitytės.

Sūrskis: Jūs čia durnių voliojat, ar jūs čia toks ir esat. Jūsų minėti asmenai, jau amžiną atilsį senai, o A.Brazauskas drūtas, greitas ir aktyvus, o jau pastatyta mokykla kaip kokiam Turkmėnbašy.

Mauzeris: O dėl Turkmėnbašy Nijazovo jūs čia be reikalo. Žmogus 50 metų dirbo Turkmėnijai, iš katrų 15 metų Nepriklausomai Turkmėnijai, - nusipelnė. Beje Ronaldo Reigano vardu jam gyvam esant irgi buvo pavadinta keletas objektų: biblioteka, aerodromas ir McDonaldo klounas.

Sūrskis: Ne, kolega, jums visiškai pavasariop smegenys nusišėrė. R.Reiganas jau nesusigaudė, kad jo vardu naudojasi.

Mauzeris: O tamsta įsitikinęs, kad premjeras gaudosi?

Sūrskis: Geras klausimas…. gal ir nėra asmenybės kulto ant Lietuvos. A.Brazausko gatvės dar nėra. Nors aišku, giminė tiek namų prisistačiusi, kad nedidelis prospektas išeitų.

Mauzeris: Aš galvoju, kad Braziaus kulto dar nėra ir dėl to, kad nėra jo vardo degtinės, kaip B.Jelcino, V.Putino, M.Gorbačiovo .......

Sūrskis: Kaip nėra.Aš visą laiką galvojau, kad degtinė „Gera“ pavadinta A.Brazausko garbei.

Mauzeris: Jo, prastos gi jis negertų...

Norite pasiūlyti idėjų "Dviračio šou"? Rašykite - dviratis@lnk.lt.