Mėgo gerokai jaunesnius ir garsius vyrus

Visą pasaulį apskriejo britų žurnalistų nufilmuoti kadrai, kai neblaivi Brežnevo duktė šoka ant stalo. Skandalingasis interviu su Galina Brežneva buvo įrašytas devintojo dešimtmečio pabaigoje.

Britų žurnalistai nufilmavo, kaip ji į savo taurę pila jau kelintą šampano butelį ir geria viena. Buvo sensacija – jau nebesuprantanti, kur esanti ir ką daranti, moteris nei iš šio, nei iš to ėmė kvatoti. Po to vos beapversdama liežuvį, bet koketiškai šypsodama į kamerą pasakė: „Į vyrų sveikatą.“ „Čia esančių“, – po pauzės nerišliai pridūrė ji. Vaizdas buvo pasibaisėtinas: išpurtusio veido moteris, susivėlusiais plaukais, akių vokus bet kaip pasitepusi ryškiai mėlynais akių šešėliais, apsirengusi sportinėmis kelnėmis ir ryškiaspalve šilko palaidine, bandanti kalbėti...

Po to Galina prisiminė visus savo vyrus: cirko artistą, iliuzionistą, dainininką, aktorių, šokėją. Papasakojo apie kiekvieną savo mylimąjį, bet tik vienas vardas privertė ją apsipilti ašaromis. Tai jos tėvo. Ji turėjo viską: visagalį tėvą, daugybę papuošalų su brangakmeniais bei deimantais ir visai ne sovietinį ištaigingą gyvenimą.

Jaunystėje Galina Brežneva buvo vadinama gražiausia Maskvos mergina. Iš išvaizdos ją net lygino su Jacqueline Kenedy. Ir, kai tik kur pasirodydavo, visų ten buvusių vyrų akys nukrypdavo į Galiną. Jau tada mergina suprato, kad gali gyventi taip, kaip ji nori.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)