Klausimus galite pateikti specialioje formoje, kurią galite rasti Delfi.lt arba Delfi Plius. Taip pat juos galite siųsti elektroniniu paštu klausk@delfi.lt.

Šįkart dietistė sulaukė šių klausimų:

  • 58 metų Virginija klausia: ką valgyti, jei darau tarp valgymų 16-17h tarpą ir nekrenta svoris, per 3 mėnesius nenukrito nė 100 gramų. Sveriu 120kg. Ūgis 170 cm. Didžiulis KMI, šeimos gydytoja niekuo nepadeda, sako mažiau valgykit ir viskas, vos paeinu, žiauriai skauda pėdų sąnariukus.
  • 38 metų Lina klausia: visi laukia švenčių, o aš laukiu ir su džiaugsmu, ir su baime, nes vėl priaugs svorio, nors sveriu ir taip daug. Ką daryti?

Pradėkime nuo gundančio šventinio stalo – kaip per Kalėdas nepriaugti svorio?

Dietistė sako, kad duos labai konkrečių patarimų, ką daryti ir ko vengti, kad nereikėtų bijoti švenčių stalo. Anot jos, pirmiausia reikia pasiruošti: pasiruošti mintimis ir aiškiu planu, ką darysime.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)