Dvi atsigaunančio „Žalgirio“ pergalės iš eilės, Roko Jokubaičio debiutas prieš buvusią komandą, traumų praretintos „Barcelonos“ gretos ir galimybė pasinaudoti šia proga... Priežasčių, viliojusių „Žalgirio“ gerbėjus skristi daugiau nei 2000 kilometrų iš Lietuvos į Ispaniją šią savaitę tikrai nestigo.

Ir nors „Žalgiriui“ rimčiau pasipriešinti „Barcelonos“ krepšininkams nepavyko (pralaimėta 73:96), „Palau Blaugrana“ arenoje lietuviški balsai buvo girdimi labai aiškiai.

Šalia atsarginių suolo nurodymus įvairiomis kalbomis dalijo Šarūnas Jasikevičius, aikštėje pirmu smuiku griežė R. Jokubaitis, o iš tribūnos kartas nuo karto prasiverždavo ir lietuviškos skanduotės.

Buvo ir originalių bandymų – per vieną iš minutės pertraukėlių sirgaliai bandė su komanda kalbantį Š. Jasikevičių išmušti iš vėžių skanuodami „Šaras“, tačiau veltui. Tai davė netgi priešingą efektą – lietuvio vadovaujama „Barcelona“ ėmė sparčiai tolti nuo besiblaškančių žalgiriečių.

Rimtesnių incidentų arenoje neužfiksuota, tačiau darbo tvarką prižiūrintiems katalonams netrūko, nes ne visi lietuviai norėjo laikytis arenoje nustatytų taisyklių.
į
Kas varė iš proto arenos darbuotojus? Kaip papokštauti po rungtynių nusprendė savo oponentą Jure Zdovcą gyręs Šaras? Kas palaikė R. Jokubaitį „Palau Blaugrana“ arenos tribūnose?

Visa tai – naujausiame ir karštame „Šaro Barsa“ laidos epizode.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją