Mes, moterys, ypač vyresnės, turėjome susitaikyti su nuosavo vyro teroru, maždaug: „Gulk, aš tavo vyras, neduosi, paversiu gyvenimą pragaru!“ Ir paklusti dėl „šventos ramybės“, nors ir kaip esi pavargusi, nukamuota vaikų ir trigubų darbų. Leidi savo 100 kg sveriančiam ir alumi trenkiančiam kuiliui priploti save prie lovos ir sukandusi dantis lauki jo įsiveržimo į visiškai sausą putę.

Na, gal kiek ir sutirštinau spalvas. Nenusisekusiu seksualiniu gyvenimu nusivylusios moterys įskiepija savo dukroms žinią, girdi, visi vyrai kiaulės, o tuoktis reikia vien dėl merkantilinių interesų. Būtent su išankstiniu nusistatymu prieš seksą ir nenoru ką nors daryti, kad intymus poros gyvenimas būtų geresnis, aš siečiau vis dažniau žiniasklaidoje aptarinėjamą reiškinį, kai seksas išvis metamas per bortą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)