Apie tai, kad tai menas, į kurį įtraukiamas ir nuoširdumas, ir taktiniai manevrai, ir asmeniniai pokyčiai, sužinojau netyčia. Kadaise vieno pasimatymo metu teko išgirsti įvairių skambių lozungų iš vyro, kuris nė neslėpė, kad santykių meno mokėsi iš šiaip jau į moteris orientuoto eksperto Matthew Hussey. Pasidomėjus plačiau paaiškėjo, kad šis santykių guru turi daugybę pasekėjų, o ir jo kalbose bei knygose racijos yra, tad mokantiems anglų kalbą būtų pravartu jo pasiklausyti ar jį pasiskaityti. Būtent temai, kaip (ir ar verta) susigrąžinti savo eks, ekspertas yra paskyręs visą knygą „Get him running back to you“ (grubiai verčiant, „Priversk jį pas tave parbėgti“).

M. Hussey teigimu, jis sulaukdavo daugybės klausimų iš moterų, o kartais ir vyrų, šia tema. Ir daugybė žmonių, akylai vadovaudamiesi jo patarimais bei filosofija, teigia pasiekę pageidaujamų rezultatų: susigražinę savo eks arba galutinai jį / ją pamiršę ir nebesukantys dėl to sau galvos. Bet kuriuo atveju, sistema esą veikia. Tad ką M. Hussey siūlo?

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją