Pradėsiu nuo teiginio, kuris ne visiems patiks, bet mano tekstus skaitote ne už švelnumą ir pūkelius. 90 procentų asmenų pažinčių programėlėse yra jums netinkamas brukalas, eterio spamas ir triukšmas, nekokybiškas produktas, ir, jeigu neturėsite jokios savo atrenkamosios sistemos, jums, liaudiškai tariant, šakės. Todėl turite rasti savų metodų, kaip dar pirmame etape atfiltruoti tą brukalą, atskirti pelus nuo grūdų, atsirinkti tai, ko jums tikrai visiškai, absoliučiai nereikia.

Taip pat rašysiu apie tai, kad lietuvėms būtų ne pro šalį pasimokyti daugiau pagarbos sau, taip sakant, self-respecto. O jei konkrečiau – būtina skubiai reabilituoti šią savybę, jeigu jums niekas (ar jūs pati sau) iki šiol neįskiepijo, nes kuo toliau, tuo labiau artėjame prie nesunkiai implementuojamos misijos jau minėtu pavadinimu „šakės“, kuri, tikėtina, nėra jūsų pageidaujama išdava ir pasekmė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)