Todėl kai fone pasirodė žavus bendradarbis, man labai greitai dingo visi stabdžiai. Ištekėjusi jauna ir kitų vyrų beveik nemačiusi, o čia – dėmesys, gėlės, seksualios užuominos, flirtas... Slapukavimas darbe dar labiau pakurstė aistrą.

Kai vyras išvažiuodavo, būdavome mūsų namuose. Vyro darbas skirdavo 3-4 dienų komandiruotes, per kurias aš leisdavau sau jausti ir būti tuo, kuo iš tikrųjų jaučiausi. Išlaisvėjusi.

Tai buvau aš tikroji. Palaidais plaukais, besijuokianti, mylinti ir aistringa... Mano kvepalai sumišę su Jo, mano juokas į Jo pasakymus, Jo ranka ant mano kojos per įmonės susirinkimą, po stalu... Mano tikrasis gyvenimas buvo daug laisvesnis už tą, kurį 10 metų gyvenau su savo vyru.

Apie tikrąjį gyvenimą ir mano „darbo meilę“, kaip jį vadinau, vyras nieko neįtarė. Sekmadienį ryte mano meilė išvažiuodavo, per pietus atvažiuodavo valytoja ir sutvarkydavo butą (mes nevengdavome pašėlti), o vakare parvažiuodavo vyras.

Bet vieną kartą valytojos nesulaukiau. Skambinau jai, neatsiliepė, pamenu, dar pamaniau, gal serga... Ėmiau tvarkytis pati. Daugmaž apsitvarkiusi sulaukiau vakaro ir vyro, o tada – skambutis į duris.

Vyras nuėjo atidaryti, aš kaičiau kavą ir staiga išgirdau savo valytojos balsą.

„Kad ir iki nakties liksiu, atleiskit už pavėlavimą, sutvarkysiu viską kaip visada... Žinau, kad po jūsų audringo savaitgalio yra darbo, dovanokit, jeigu užtruksiu...“ – plepėjo ji.

Čia ir buvo pabaigos pradžia. Vyras, aišku, viską žodis po žodžio iš manęs ištraukė, valytoją, aišku, atleidau. Sudegiau. Bet blogiausia buvo ta dalis, kad po visko papasakojus savo „darbo vyrui“, jis nebenorėjo tęsti mūsų santykių. Tai buvo aistringiausias ir ilgiausiai trukęs mano nuotykis, kuris baigėsi liūdnai, bet bent susipažinau su savimi tikrąja. Kartais esame visai kitokie, nei save įsivaizduojame...

Šis pasakojimas dalyvauja konkurse „Aistringiausias nuotykis“. Papasakoję apie savo aistringą nuotykį gali laimėti fantastišką „Romantika.lt“ prizą – išsirinks dovanų net už 300 eurų!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (118)