Kelionė autobusu į Korfu sostinę

Afionas kaimelyje laukėme autobuso, vežančio į Kerkyra autobusų stotį. Kadangi žinojome tikslų autobuso atvykimo laiką, ilgai laukti nereikėjo. Patogiai įsitaisėme autobuse, kuris su kiekviena stotele vis pilnėjo. 

Kelionę praskaidrino dviejų jaunų žmonių pašnekesys. Jaunas vaikinukas britas ir jauna mergina italė dalijosi savo gyvenimo įspūdžiais, flirtavo. Sprendžiant iš jų pokalbio, jie buvo pažįstami tik kelias valandas, o susipažino paplūdimyje. Vaikinas pasakojo linksmas istorijas, viena jų, kaip jį su draugais per gimtadienį apvogė. Mergina tuo tarpu rodė jam savo telefone išsaugotas nuotraukas ir pasakojo atostogų akimirkas. Sprendžiant iš jų kūno kalbos, buvo galima nuspėti, kad jų pažintis greitai peraugs į fizinį kontaktą. Vaikinas užsiminė, kad nuomojasi dvivietį kambarį, ir pasiūlė jai apsistoti pas jį. Mergina pasiūlymą priėmė, tik patikino, kad atvažiuos vakare, nes jai reikia susidėti daiktus ir nusiprausti. Moralas – dviese atostogauti linksmiau.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)