„LOGIN pranešimų kiekis yra toks didelis, kad kartais sunku pačiam susigaudyti, kurie pranešimai ar diskusijos tiktų man, besidominčiam verslo, lyderystės, kūrybiškumo temomis. Tad Delfi Plius redakcijos sudarytame sąraše atradau bent kelias temas, kurias dar būtinai išklausysiu,“ – sako „Delfi“ vadovas Vytautas Benokraitis.

Jis priduria, kad sudarytame sąraše yra ir tie pranešimai, kuriuos jis stebėjo ir iškart rekomendavo peržiūrėti kolegoms: „Man asmeniškai labai įsiminė Ievos Vozbutaitė-Beliauskės pranešimas „Kilmės šalis: Lietuva. Pasitikėti (NE)Verta?“, Tado Povilausko pranešimas „Kodėl gyvenimo patirtis ne tik padeda, bet ir kiša koją investuojant?“ bei Birutės Sabatauskaitės pranešimas tema „Kiek įvairovės užtenka organizacijoje?“. Tikrai žiūrėsiu juos ir pats dar kartą“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)