Kartais stebiuosi, kiek daug diskutuojame dėl mūsų pirmosios ledi stiliaus. Kaip bebūtų keista, Italijos apžvalgininkai įsiminė mūsų premjerę.

Kažkodėl nebandyta įsigilinti, kas rūpinasi, kas rengia premjerę Ingridą Šimonytę. Štai ir akibrokštas. Klasę spinduliuojančią moterį pastebėjo ir teigiamai įvertino kandūs bei negailestingi italai.
Pirmiausia, būtų svarbu paaiškinti itališką terminą „donna di classe“ (liet. klasę ir eleganciją spinduliuojanti moteris). Jis įprasmina moterį, atsidūrusią laiku ir savo vietoje, neišsišokančią ne tik netinkamu elgesiu, bet ir tam tikru stiliumi.

Tai tam tikros kategorijos moterys, kurios išsiskiria minioje ne vien todėl, kad užteko pinigų nusipirkti daugiau kaip 50 000 eurų kainuojantį gėlėmis dekoruotą „Dolce&Gabbana“ švarkelį, 4000 eurų vertės „Gucci“ paltą, 2500 vertės „Hermes“ rankinę, 1000 eurų kainuojančius „Giuseppe Zanotti“ batelius.

Nebūtinai elegantiška moteris privalo siūtis pas garsų dizainerį „sartoria“ (liet. aukštosios mados ateljė), bet jos drabužis privalo sudaryti būtent tokio – skirto tik jai vienai – vaizdą.

Pamenate, kas atsitiko Donaldo Trumpo sutuoktinei Melaniai Trump

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (19)