„Atostogų nebuvome išvykę ilgiau nei metus, nes griežtai laikėmės visų karantino reikalavimų. O ir išvykti buvo labai nedrąsu. Tad nusprendėme, kad jei jau rizikuojame, tai turėtų būti ta kryptis, dėl kurios būtų verta vykti. Daug bendravome ir su kelionių agentūromis bei draugais, grįžusiais iš kelionių. Sužinojome, kad būtent Maldyvuose itin griežtai ir atsakingai laikomasi visų apsaugos priemonių, visi griežtai vaikšto su kaukėmis, viskas kelis kartus per dieną dezinfekuojama, matuojama temperatūra“, – „Delfi“ pasakoja Inga.


Kelionė buvo saugi, tačiau įspūdį paliko ne tik atsakingas darbuotojų bei gyventojų elgesys.

„Mums patiko ir tai, kad Maldyvuose yra galimybė pasirinkti gyvenimą atokiose vilose, kur itin daug privatumo, o tikimybė sutikti kitus turistus – itin maža, – tikina žinoma moteris. – Man Maldyvai yra tobuliausia vieta atostogoms, kur nuostabus oras ir tobulas kraštovaizdis. Vykstame čia jau ketvirtąjį kartą ir kaskart norime vėl sugrįžti.“


Šeima Maldyvuose išbandė ne vieną vandens pramogą. Taip pat Inga įvardijo ir įsimintiniausią atostogų akimirką, kuomet vandens motociklu plaukė į nuošalią salą.

„Atostogos praėjo nuostabiai. Visos dienos mus lepino nuostabiu oru, su šeima išbandėme daug vandens sporto pramogų, plaukiojome vandens banglentėmis, Aivaras išbandė traukiamą vandens lentą, o Estela – slides. Taip pat mokėmės čiuožti su burlentėmis, – šyptelis mintimis į atostogų akimirkas grįžusi Inga. – Viena įdomiausių ir įsimintiniausių akimirkų – kuomet vandens motociklais su gidu plaukėme į atokią sala. Prisipažinsiu, plaukioti šalia paplūdimio, lagūnoje, kur vandenukas žydras ir permatomas – tai viena, bet išlėkti už koralo į atvirą jūrą, kur bangos nepalyginamai didesnės, o lėkti tenka didžiuliu greičiu – jausmas neapsakomas.“


„Nuostabus jausmas pietauti ir kartu grožėtis vandens pasauliu, praplaukiančiais virš galvos rykliais ir įvairiomis žuvytėmis. Pirmą karta ten apsilankę, nusprendėme tame restorane paminėti ir Estelos gimtadienio dieną“, – pasakoja verslininkė.

Dar atostogų metu Inga Stumbrienė pasidalino dukters gimtadienio akimirkomis.

„Šiandien mūsų mažylei Estelai Stumbraitei – 15!

Kurgi galėtų būtų įdomiau, jei ne po vandeniu. Sugalvoti originalią šventės idėją tampa vis sudėtingiau, tad labai džiaugiamės, kad mums pavyko sukurti tokią nuostabią ir įsimintiną gimtadienio staigmeną bei nustebinti savo dukrytę“, – rašė laiminga mama.

Inga pasidalino ir vaizdo įrašu, kuriame matyti, kad šeima gimtadienio vaišes ragauja restorane, esančiame po vandeniu.

Tačiau povandeniniu siurprizu gimtadienis, regis, nesibaigė. Specialaus sveikinimo Estela sulaukė ir tiesiai iš Niujorko.

„Gimtadienio siurprizai nesibaigia!

Estela turi pačius nuostabiausius krikšto tėvelius! Grįžus į kambarį mūsų visų laukė nepaprasta staigmena – dar vienas tortukas, kurį atsiuntė Estelos krikšto tėveliai. Jie jau gana seniai gyvena Niujorke ir labai labai senai su jais buvome susitikę, tačiau Estelai surengė tooookią nuostabią staigmeną mums esant Maldyvuose, apie kurią net nenutuokėme“, – džiaugsmu tiesiai iš rojumi vadinamo pasaulio kampelio dalinosi Inga.


Atšventusi Estelos gimtadienį šeima apsilankė ir dar vienoje įspūdingoje ir unikalioje vietoje Maldyvuose.

„Labai sužavėjo The Muraka – tai vienintelė vila Maldyvuose, pastatyta po vandeniu. Išties įspūdinga vieta. Būnant svetainėje, miegamajame ar vonioje gali grožėtis ir mėgautis aplink tave supančiu vandens pasauliu, – sako pašnekovė. – Tad, trumpai tariant, buvo išties puikios atostogos“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (321)