Login 2021

Karščiausios Login 2021 naujienos

LOGIN 2021 konferencijos svečias V. Milovas komentuoja ne tik Baltarusijos įvykius. Politikas prisipažįsta – iš Rusijos į Vilnių pabėgo dėl to, nes kažkas turi tęsti pasipriešinimo darbus. Anot V. Milovo – Rusijos žmonės jau pavargo nuo nuolatinių V. Putino gąsdinimų. „Kai įsijungi televizorių ir klausai, ką sako V. Putinas, atrodo, kad vyksta karas. Vyksta konfrontacijas su visais, visi nori mus užkariauti, mums reikia kovoti, turime priešų išorėje, turime priešų viduje. Žmonės nori gyventi normalų gyvenimą, tokį, kokį jūs turite čia Vilniuje“, – sako A. Navalno patarėjas.

Tiems, kurie nežino, V. Milovas yra Rusijos politikas, publicistas, ekonomistas ir energetikos ekspertas, buvęs Rusijos energetikos viceministras. Nuo 2016 V. Milovas aktyviai prisideda prie A. Navalno prezidentinės kampanijos, veda laidas A. Navalno ir jo bendražygių kuriamoje tinkląlaidėje „Navalny Live“, transliuojamoje interneto kanale „Youtube“ ir kitose socialinių tinklų platformose.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)