Login 2021

Karščiausios Login 2021 naujienos

K. Pulli bus viena iš inovacijų konferencijos LOGIN pranešėjų. Tad kviečiame iš arčiau susipažinti su šia suome, jos požiūriu į lietuvių muziką ir apskritai – į muzikos verslo ateitį.

– Kaisu, įsivaizduokite, kad esame dvi nepažįstamosios, skrendančios lėktuvu. Saugiu atstumu, žinoma. Kaip jūs man prisistatytumėte – ką veikiate gyvenime, kuo domitės?

– Ar turėčiau iškart pasakoti apie savo darbą?

– Čia jūsų pasirinkimas, aš tik nepažįstama lėktuvo pakeleivė...

– Nepažįstamiems žmonėms paprastai prisistatau pradėdama ne nuo darbo. Turiu du vaikus, muzikos industrijoje dirbu jau penkiolika metų, man labai patinka tai, ką darau. Taip pat mėgstu tenisą, grindų riedulį. Esu įnikusi į „Netflix“ ir „HBO Series“, apskritai į skaitmeninius dalykus – mane labai domina visos naujovės, inovacijos, išplėstoji realybė, virtualioji realybė. Iš viso to aš pasisemiu įkvėpimo. Taip pat labai domiuosi mada, seku daug profilių „Instagrame“. Be to, jeigu jau sutinku nepažįstamųjų lėktuve, jie įprastai manęs klausia apie Suomiją (juokiasi). Esu iš rytinės Suomijos dalies, kur yra šimtas tūkstančių ežerų, tai galiausiai kalbame apie juos! Ir dar, nenustebinsiu, man patinka sauna!

Taigi apibendrinant, mano gyvenime svarbiausia pusiausvyra: šeima, vaikai ir muzikos verslo skleidžiama energetika, gyvi koncertai – žinoma, kai jų dar vyko. Esu nuolat apsupta daugybės jaunų žmonių, kurie suteikia daug energijos ir įkvėpimo.

– Išsamus prisistatymas! Tuomet dar atskleiskite, ką veikiate savo darbe, kaip apskritai dirba jūsų kompanija?

– Iš esmės tokios didelės korporacijos, kaip „Sony Music“, turi komercijos ir rinkodaros komandas, tačiau, kai pasiekėme transliavimo (streaming, angl.) erą, tai smarkiai pakeitė muzikos verslą. 

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)