Buvo rugsėjo antroji pusė. Tais metais užsitęsusi vasara maloniai šildė ir neleido savęs pamiršti, atsisakydama užleisti vietą lietingam ir vėjuotam rudeniui. Prasidėję paskutinieji mokslo metai vidurinėje mokykloje turėjo būti mums ir patys sudėtingiausi. Tai – laikas, kai pasibaigia vienas tavo gyvenimo etapas ir, iš nerūpestingo jaunuolio, turi tapti suaugusiu, atsakingai į gyvenimą žiūrinčiu žmogumi. Metams baigiantis, turėsime nuspręsti, kuo norime tapti ateityje, pasirinkti profesiją ir, pagaliau, žengti į dar nepažintą, nuodėmių ir pagundų, atsakomybės ir taisyklių kupiną pasaulį.

Visada pavydėdavau tiems, kurie, tik prasidėjus mokslo metams, jau žinojo, ką nori veikti ateityje ir kokiame universitete mokysis. Man, toli gražu, nebuvo taip paprasta.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)