Prieš trejetą metų Lietuvos kriminalistai trimitavo neutralizavę ir sučiupę pagrindinius Kauno Kamuolinių nusikalstamos grupuotės narius. Už šią operaciją Kriminalinės policijos biuro pareigūnai buvo apdovanoti aukščiausiu ir daugeliui išsvajotu įvertinimu – „Metų seklio“ premijomis. Maždaug 1999 metais egzistavimą pradėjusius Kamuolinius jau prieš trejus metus sulaikę ir išsklaidę pareigūnai neabejojo, kad jie bus labai ilgam įkišti už grotų.

Tačiau tas „labai ilgam“ kai kuriems iš kauniečių gangsterių virto tiktai daugiau nei dvejais metais nelaisvės. Maža to, Kauno šešėliniame pasaulyje netyla kalbos, kad artimiausiu metu į laisvę gali sugrįžti ir vienas įtakingiausių bei nuožmiausių šalies nusikaltėlių, „kamuolių“ gaujos vadeiva laikomas Giedrius Janonis, pravarde Kamuolys.

Laisvę atgavo du gaujos nariai

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)