Dirbtinis intelektas veržiasi į kiekvieną industriją, klodamas pamatus naujiems verslo modeliams, didesnei skaitmeninei transformacijai ir technologijų integracijai į mūsų aplinką. Bevieliai išmanieji garsiakalbiai yra sparčiausiai augančios technologijos po išmaniųjų telefonų, nes kompiuteriai vis tobuliau bendrauja žmonių kalba. Išmanusis garsiakalbis yra įrenginys, galintis ne tik leisti mėgstamą muziką, bet ir pateikti atsakymus į žodžiu pateiktus klausimus ir netgi valdyti jūsų namų dalis naudojantis įmontuota virtualiojo balso asistento funkcija.

Šiandien pažangiausių verslų lyderiai sprendžia aibę klausimų, susijusių su balso asistento įdiegimu savo veikloje: kaip balso asistentas galimai paveiks jų paslaugų ar prekių pirkėjus, jų apsipirkimo rutiną? 

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)