Nors žalgiriečiai nepateks į Eurolygos atkrintamąsias varžybas, atlikėją maloniai nustebino kauniečių žaidimas ir didelis pergalių skaičius elitiniame žemyno turnyre.

Šarūnas Jasikevičius yra aukščiausio lygio treneris, bet man dabartinis komandos strategas Martinas Schilleris labiau priimtinas. Pirmiausia dėl savo būdo. Jis bevek nerėkia ant žaidėjų, nesikeikia. Manau, kad nuolat šaukti ant krepšininkų nėra gerai. Juk kai kurie į tai reaguoja labai jautriai, tokiems žaidėjams ima drebėti rankos ir jie negali atskleisti viso savo potencialo“, – samprotavo pašnekovas.

Muzikos atlikėjas pats pažaidžia krepšinį. Kamuolį į krepšį jis pradėjo mėtyti dar vaikystėje augdamas Pasvalyje. Pernai Jonas Klaipėdoje per KMT finalo ketvertą su buvusiu žinomu krepšininku Donatu Slanina varžėsi, kuris pataikys daugiau tritaškių. Nors didžėjus pralaimėjo, dėl to per daug nesikrimto.

Kai gyveno JAV, J. Nainys nuolat gainiojo krepšį su amerikiečiais. Vietiniai lietuvį dėl jo rankos taiklumo net praminė Peja. Ta buvusio garsaus serbų snaiperio Predrago Stojakovičiaus pseudonimas.

Paprašytas paminėti jam labiausiai patinkančių Lietuvos ir užsienio krepšininkų pavardes, Jonas įvardijo Donatą Motiejūną ir legendinį „Utah Jazz“ įžaidėją Johną Stocktoną.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)