Daugelis manė, kad sporto klubo Sparta trenerio Argo Aderio (50) ir Marjos Kerner-Ader (32) santuoka yra ideali, bet išaiškėjo, kad visa tai – tik blizgus paviršius. Gimus berniukams dvyniams, Argo užklupo gili depresija, kadangi žmona paskendo rūpesčiuose dėl vaikų. Būtent tuomet Argo ir pradėjo vilioti gerą Marjos draugę.

Kroonika gavo ilgą, daugybę mėnesių trukusį susirašinėjimą iš žmogaus, kurio artimas asmuo buvo Argo geismo objektas ir su kuriuo bendravimas pasisuko itin pikantiška linkme. Šaltinio teigimu, pirmąsias keistas žinutes moteriai, kurios tapatybė žurnalui Kroonika žinoma, Argo siuntė dar praėjusių metų sausį. Iš elektroninių laiškų, mobiliojo telefono ir WhatsApp žinučių matyti, kad pokalbis prasidėjo ilgu seksualaus turinio klausimynu, kuriame Argo domėjosi, kuo Marjos draugei patiktų užsiimti miegamajame. Šį klausimyną Argo moteriai siuntė 2020 m. sausio 1 d.

Šeimyninis gyvenimas įgriso iki gyvos galvos

Intensyvesnis bendravimas prasidėjo praėjusių metų spalį, kai Marjos ir Argo dvynukams buvo vos keli mėnesiai. Tuo metu Argo pradėjo vis atviriau reikšti savo jausmus ir rašė vis iškalbingesnes žinutes, kurios dažnai įgydavo seksualinį atspalvį ir apibūdindavo, kaip Argo mylėtųsi su savo svajonių moterimi.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)