Feng-shui taip pat gali padėti sustiprinti meilę ir tarpusavio santykius. Pavasaris – pats metas pamąstyti apie tai. Įsidėmėkite keletą dalykų, kaip įrengti miegamąjį.

Leiskite cirkuliuoti gerajai či energijai

Gyvybinė či energija lengviausiai cirkuliuoja tvarkingoje aplinkoje. Jei ši energija užblokuojama, išblėsta bet koks erotiškumas. Tegu miegamajame karaliauja tvarka, švara ir grynas oras. Atsikratykite visų įskilusių daiktų, būtinai išmeskite džiovintas gėles. Jose, kaip niekur kitur, kaupiasi blogojo mirties energija.

Jaukią ir intymią nuotaiką kuria žvakutės arba naktinės lemputės kambario kampuose. Viršuje kabantys šviestuvai susiurbia energiją.

Geometriniais raštais margintą pūkinį užtiesalą pakeisk energijos teikiančia šilkine arba atlasine antklode. Galite ant lovos patiesti ir sarį, pūkuotą užtiesalą. Žodžiu, medžiaga turi būti maloni nuogam kūnui. Ant grindų prie lovos patiestas kailinis arba šiaip pūkuotas kilimėlis tarsi „įžemina“ seksualinę energiją, ir judviejų kelias į kulminaciją pailgės.

Kaip stovi jūsų lova?

Svarbu ir kaip stovi jūsų lova. Norite aistringai ir audringai be atvangos mylėtis visą naktį? Pasukite lovą į pietų pusę, o po ja padėkite baltojo kvarco kristalą. Tai sustiprins vyriškąjį meilužio pradą, o jums suteiks daugiau pasitikėjimo savimi.

Jei jus domina įvairialypiškesnis seksualinis gyvenimas, įsitaisykite metalo konstrukcijų lovą, – pasak žinovų, tokia ir pačias beprotiškiausias fantazijas padeda paversti realybe. Svarbu ir kaip stovi jūsų lova. Lovos kojūgalio jokiu būdu neatsukite tiesiai į duris – neigiama energija, sukelianti įtampą, o ne švelnumą, pateks į kambarį net pro uždarytas duris.

Šviesos pluoštas, sklindantis tiesiai virš judviejų lovos ir optiškai dalijantis ją į dvi dalis, gali tapti išsiskyrimo priežastimi. Perstatykite lovą į kitą vietą arba įsigykite naują su. Jei dvigulėje lovoje yra du čiužiniai, pakeiskite juos vienu. Jei lova stovi tarp dviejų durų (kambario ir, tarkim, vonios), perstatykite ją į kitą vietą arba ant vienų durų pakabinkite širmą.

Taip pat virš lubų esanti sija simboliškai padalija lovą į dvi dalis. Taigi miegoti po sija nepatartina. Geriau jau perstumkite lovą į kitą vietą.

Mandarininės antys

Kad sustiprintumėt artumo jausmą, tarpusavio santykių zoną, kuri yra pietvakariniame miegamojo kampe, papuoškite poriniais daiktais, – pavyzdžiui, pakabinkite nuotaikingų judviejų nuotraukų. Ir atminkite: šioje vietoje nevalia statyti skalbinių krepšio ar senų laikraščių krūvos.

Miegamajame, pietvakarinėje pusėje, padėkite dvi mandarininių ančių skulptūrėles. Jos laikomos susižavėjimo, meilės ir ištikimybės simboliu. Įsigykite ne vieną, ne tris, o būtent dvi antytes – antiną ir antelę. Galite pasinaudoti ir jų pakaitalu – pasikabinkite dviejų papūgėlių paveikslą. Tik jokiu būdu nepirkite gyvų paukštelių. Narveliai simbolizuoja nelaisvę, o tai reiškia blogą feng-shui.

Pietvakarinėje miegamojo pusėje įrenkite ryškios šviesos šaltinį, geriausia – krištolinį šviestuvą. Tiks ir kitoks bra. Tik jo skleidžiama šviesa turi būti jauki. Hologeninės lempos ar prožektoriai čia netinka. Pietvakarinėje pusėje taip pat neturėtų būti meno kūrinių, turinčių vien tik moteriškąją ar vien tik vyriškąją energiją. Paveiksle negali būti pavaizduotas vienas vyras ar viena moteris. Meilę kuria du žmonės. Štai garsusis kinų paveikslas „Šimtas gražuolių“ turi vien tik moteriškąjį pradą. Jei toks ar panašus paveikslas kabo miegamajame, lovoje gali greitai likti tik moteris.

Veidrodžiai miegamajame gali pridaryti bėdos

Veidrodžiui priskiriamos magiškos savybės, mat jis, kaip ugnis ar vanduo, priklauso ne tik realiajam, bet ir „kitam“ pasauliui, kuris veikia mūsų psichiką. Veidrodis tarsi kempinė sugeria visą jiems siunčiamą informaciją.

Veidrodžių skleidžiama energija iš esmės gali būti gera ir bloga, tačiau miegamajame laikomi veidrodžiai veikia tik neigiamai – sujaukia poros santykius. Gali atsirasti trečias žmogus. Taigi, jei negalite apsieiti be veidrodžio miegamajame, laikykite jį uždengtą. Ir jokiu būdu nedarykite veidrodinių lubų.

Feng-shui meistras ponas Japas (Yap) teigia, kad veidrodyje atsispindintis žmogus yra labiau pažeidžiamas. O jei pažeidžiami tapsite abu meilės metu? Nieko gero iš to nebus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)