Suvedžiodavo ir paaugles mergaites, ir solidžias damas

Daug žmonių galvoja, kad tai pats baisiausias ir žiauriausias Stalino epochos žmonių. Tikras šėtonas, kuriam neprilygsta net pats Tautų vadas. L. Berijos pralieto žmonių kraujas galėtų tekėti upeliais. Į jo „mėsmalę“ pateko ir daugybė moterų.

Berijos apsaugos viršininkas Rafaelis Sarkisovas net vedė specialų sąrašą, į kurį, įvairiais šaltiniais, buvo įrašytos 37 moterų pavardės. Kitais šaltiniais – 75 ar 150 pavardžių. Bet tik išslaptinus bylą paaiškėjo, kad jų buvo gerokai daugiau. Išprievartautos buvo ne tik moterys, bet ir vyrai.

Istorikai, susipažinę su L. Berijos byla, tvirtino, kad jis savo aistrą moterims pavertė „konvejerinės gamybos linija“, kur nuolat buvo pristatomi „švieži kūnai“.

Anot istoriko Andrejaus Dorošenkos, L. Berija mėgdavo važinėti Maskvos gatvėmis ir rinkdavosi sekso aukas, bakstelėjęs pirštu į jos pusę, į langą. Po to, L. Berijos įsakymu, jo nusižiūrėtą moterį pradėdavo sekti, tykodavo prie namų. Bet dažniau pagriebdavo gatvėje ir veždavo tiesiai į NKVD veikėjo rezidenciją.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)