„Mama, būsiu esportininkas – tam man reikia 5000 eurų, o greitai iš to uždirbsiu kelis kartus daugiau“. Tokius žodžius ištaręs ambicingas pradedantysis bus teisus tik iš dalies. Investicijos tikrai gali atsipirkti, tačiau tai neįvyksta greitai, o labiausiai pradedant karjerą reikia ne pinigų, bet nusiteikimo daug treniruotis. Svarbiausia pradedančiojo esportininko investicija yra laikas.

Tiesa, vien atsidavimo kompiuteriniams žaidimams pakanka ne visada, todėl papildomos piniginės investicijos išties gali būti naudingos, o greta jų – eilė kitų punktų, kuriuos būtina apgalvoti. Apie pačius svarbiausius punktus papasakojo vienas geriausių Lietuvos esportininkų – „Counter Strike: Global Offensive“ žaidime aukštumas pasiekęs Robertas „Carcass“ Mikuckis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)