Iki koronaviruso pandemijos „antruoju pasirinkimu“ buvusi internetinė prekyba šiandien tampa vis populiaresnė, o apribojus galimybę lankytis prekybos centruose, ir vienintelė alternatyva. Dabar internetu perkame viską: ir maistą, ir drabužius, ir daiktus, reikalingus namuose. Tačiau dėl pastarųjų patiriame iššūkių. Pavyzdžiui, jeigu įsirengiame naujus namus arba remontuojame senąjį būstą, ir norime pasikeisti kriauklę, pirkdami internetu neturime galimybės pasiklausti konsultanto, kaip išsirinkti sau labiausiai tinkančią kriauklę iš daugybės skirtingų rūšių. Pripažinkite, prieš karantiną daugelis mūsų, patekę į tokią situaciją, pirmiausia bėgtume į prekybos centrą ir klaustume pardavėjo, kokią kriauklę jis mums rekomenduoja, o vėliau ieškotume jos už mažesnę kainą interneto platybėse. Šiuo metu informaciją turime susirasti patys. Todėl „Delfi Būstas“ parengė keletą patarimų, kaip pačiam išsirinkti kriauklę ir kokias jos savybes reikia atkreipti dėmesį.

Išnarplioti kriauklės pasirinkimo galvosūkį padės interjero dizainerė Dovilė Sakevičė ir prekybos tinklo „Kesko Senukai“ atstovė Elona Uckutė, kurios atsakė į pagrindinius klausimus, kylančius renkantis kriauklę.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)