Trečiajame ir paskutiniame „Kriminalinės Lietuvos zonos“ epizode iš Šiaulių pasivaikščiosime su legendiniu „princu“ Vladu Baranausku – Baraniu tomis ketvirtojo Lietuvos miesto gatvėmis ir vietomis, kur kadaise į jį kėsinosi iki šiol nenustatyti ginkluoti užpuolikai ar rimtus sprogdinimus planavę smogikai.

Nors praėjo daugiau nei dešimt metų nuo minėtų įvykių, tačiau Baranis su smulkmenomis prieš kamerą išdėjo visas smulkmenas kaip ir kokiomis aplinkybėmis tuomet buvo norėta jį nužudyti. Deja, nė vienas iš pasikėsinimų taip ir nebuvo ištirtas Šiaulių policijos.

Be viso to, šiame epizode bus pasakojama ne vien tiktai apie kriminalus. Pirmąsyk bus prisiminta ir apie pirmąjį visoje Lietuvoje veiklą pradėjusį naktinį klubą – legendinį Šiaulių „Max‘ą“.

Kuo galiausiaı̇ baigėsi visa ilgametė Šiaulių „Princų“ kriminalinė epopėja? Dar keli nematyti įdomūs pasakojimai iš ilgamečių pareigūnų, kurie ne tik stebėjo, bet ir bandė palaužti ryškiausius Šiaulių kriminalinio pasaulio šulus. Taigi, daugybė Šiaurės Lietuvos sostinės kriminalinių paslapčių – tiktai šiame „Kriminalinės Lietuvos zonos“ epizode – specialiai Dailiaus Dargio Patreon platformoje ir DELFI Plius prenumeratoriams.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)