Tai buvo viena sudėtingesnių užduočių, nes šnekėti apie jį norinčiųjų nelabai atsirado. O jei ir atsirasdavo, tekdavo nemažai laiko įkalbinėti atsiverti, prisiminti įdomesnius Holivudo monstru vadinamo vyro gyvenimo Vilniuje faktus.

Šiaip ne taip man pavyko susipažinti, o paskui ir pasimatyti su buvusia J. Kadamovo žmona Jūrate Kadamoviene. Juk kas atviriau, su smulkiausiomis detalėmis gali papasakoti apie vyro praeitį nei jo buvusi gyvenimo moteris ar sutuoktinė? Juolab kad ši moteris šalia Amerikoje žiauriais nusikaltimais pagarsėjusio vilniečio praleido beveik du dešimtmečius.

Susitikimas su Jūrate buvo išties vertingas, nes sužinojau ne tik daug faktų apie J. Kadamovą, Vilniuje praleistus gyvenimo metus, bet ir turėjau unikalią galimybę pamatyti džiaugsmingiausias šeimos akimirkas, užfiksuotas senose fotografijose.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)