Į svečius naujuose namuose pakvietęs Dainius Matijošaitis – atvirai apie iš tėvo perimtą verslą, meilę odontologei Monikai bei du mažiukus sūnus. Ar norite paamtyti, kaip atrodo 350 kvadratinių metrų garažas, kuriame telpa virš 20 automobilių ir bent pusę tiek motociklų?

„Aš į pirmą pasimatymą nuvažiavau su tėvo Ferrariu. O ji reagavo blogai“, – sako Dainius. Man tuoj 36 metai, o mane vis dar kai kas bando skųsti tėčiui.

Kodėl Dainiui nebuvo lengva užkariauti Monikos širdį, ir kodėl jis visai nesmerkia barakudų?

Kita tema: nelengvas aktorės Kristinos Radžiukynaitės – Kayros kelias į populiarumą. Aktorė ir atlikėja šiandien neslepia, kad dėl gero rezultato scenoje tenka dirbti daug, ir savo kelyje ji neišvengė valgymo sutrikimų, sunkių migrenos priepuolių, panikos ir nerimo atakų, bei ne kartą buvo pravėrusi psichologo kabineto duris.

Visą interviu žiūrėkite vaizdo įraše.

Gyvenimo būdo laida „Kasdienybės herojai“ – tai stiprių asmenybių jaudinančios gyvenimo istorijos. Kas savaitę – interviu su gerai žinomais, o gal išskirtinį gyvenimo būdą pasirinkusiais žmonėmis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)