Kažkas smarkiai suklydo

Šis keistas įvykis plačiai aptarinėtas JAV žiniasklaidoje, socialiniuose tinkluose. Tuomet D. Trumpo komanda, vadovaujama teisininko Rudy Gulliani, kaip spėjame, per klaidą, surengė konferenciją užmiesčio sodininkystės parduotuvės automobilių stovėjimo aikštelėje. Iš pradžių D. Trumpas savo „Twitter“ paskyroje paskelbė, kad bus surengta „didelė spaudos konferencija Filadelfijos „Four Seasons“. Neabejotinai turėtas galvoje mieste centre esantis neseniai atidarytas aukštos klasės viešbutis. Kokius mėgsta D. Trumpas.

Vėliau D. Trumpas patikslino, kad konferencija vyks užmiestyje esančioje „Four Seasons Total Landscaping“ parduotuvėje. Pats viešbutis, sulaukęs žurnalistų skambučių, taip pat informavo „Twitter“ paskyroje, kad renginys viešbutyje nevyks, o jo vieta neturi nieko bendro su viešbučiu.

Galiausiai spaudos konferencija ir įvyko automobilių stovėjimo aikštelėje šalia sodo reikmenų parduotuvės. Keistai turėjo pasijusti žurnalistai, kurie buvo pakviesti atvykti į renginį užmiestyje. Kvailai atrodė ant sandėlio vartų suklijuoti kampanijos plakatai. Spaudos konferencija vėlavo 30 minučių, o nuvažiuoti nuo viešbučio iki tos aikštelės trunka apie 24 minutes. Neabejotinai, dalis konferencijos dalyvių vis tiek pirma nuvyko į viešbutį.

Nors D. Trumpo komanda nepripažino klaidos, akivaizdu, kad tokios spaudos konferencijos niekada nerengiamos panašiuose užkaboriuose.

Kaip atrodė renginio vieta, galima matyti šiame video:

Išnaudojo progą pasireklamuoti

Viskas tuo nesibaigė. Šalia spaudos konferencijos vietos veikianti sekso reikmenų parduotuvė netrukus paskelbė, kad sulaukė didelio pirkėjų antplūdžio.

„Fantasy Island“ parduotuvės savininkas Bernie D’Angelo pasakojo, kad pirmą kartą per 40 metų sulaukė tokio pirkėjų antplūdžio: pardavimai išaugo 4 kartus, jis turėjo pasamdyti daugiau darbuotojų.

Sodo reikmenų parduotuvė taip pat išnaudojo progą. Ji ėmė pardavinėti specialius marškinėlius.

Parduotuvė paskelbė, kad mielai priimtų bet kokį prezidentinės rinkimų kampanijos įvykį savo teritorijoje.

Ir tai dar ne viskas. Internete paskelbta peticija, kad ši vieta būtų įtraukta į nacionalinių istorinių vietų registrą. Ją pasirašė daugiau kaip 4 tūkstančiai žmonių.

Ir tai dar ne viskas. Jau paskelbtas 11 mylių (beveik 18 km) bėgimas nuo viešbučio iki sodo reikmenų parduotuvės. Bėgimas vyks lapkričio 28 ir 29 dienomis. Bėgikai raginami nuotraukas iš bėgimo žymėti grotažyme #FraudStreetRun.

Taip pat galima įsigyti šiam bėgimui skirtus marškinėlius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)