Vėjas pūs iš pietryčių, pietų, vidutinio stiprumo, tik arčiau jūros popietę bus stipresnis. Aukščiausia temperatūra šiandien sieks nuo 7–10 laipsnių šilumos rytiniuose ir centriniuose rajonuose iki 11–12 laipsnių šalies pietvakariuose ir pajūryje.

Vėlinių naktį iš vakarų priartės galingas Atlanto ciklonas. Vėl dangus apniuks, pradedant vakariniais rajonais, daug kur palis. Mažiausia lietaus tikimybė rytiniame šalies pakraštyje. Vėjas pietryčių, pietų, 8–13 m/s. Temperatūra rytiniuose rajonuose spės nukristi iki 3–6 laipsnių šilumos, vakarinėje šalies pusėje laikysis apie 7–9 laipsnius.

Vėlinių dieną ciklonas toliau brausis į mūsų kraštą. Palis jau visur, bet vyraus nedidelis lietus. Vėjas pūs iš pietų, pietvakarių, išliks gana smarkus. Nepaisant lietaus ir vėjo, diena bus šilta, apie 8–13 laipsnių.

Antradienį Lietuva išliks minėto ciklono veikimo zonoje. Naktį palis daugelyje vietovių, dieną nedidelis lietus tikėtinas kai kuriuose šiauriniuose rajonuose. Vėjas laikysis pietinių krypčių, vis dar stiprokas, dieną pajūryje gūsiai sieks 15 m/s. Temperatūra naktį bus švelni, apie 6–11 laipsnių, dieną prognozuojama net 10–15 laipsnių šiluma, šilčiausia turėtų būti Dzūkijoje.