Su projektu „Šok su žvaigžde“ iš viso atsisveikino jau trys poros. Ankstesnėse laidose šou paliko dainininkė Monika Marija ir profesionalus šokėjas Justinas Mejeris-Ustin bei verslininkė Eskedar Maštavičienė ir jos šokių partneris Vykintas Širmas.

Porų pasirodymus kaskart vertina komisija, kurioje šįkart buvo Lietuvos sportinių šokių federacijos viceprezidentas, nusipelnęs Lietuvos sporto treneris Virginijus Visockas, 20 medalių iš pasaulio ir Europos pirmenybių Lietuvai parvežusi profesionali sportinių šokių šokėja Lina Chatkevičiūtė, triskart Europos profesionalų Lotynų Amerikos šokių vicečempionas Justas Kučinskas.

Projektas "Šok su žvaigžde". Trečioji laida

Be to, dalyvius palaikė ir žiūrovai, kurie savo simpatijas galėjo išreikšti skambindami arba rašydami trumpąsias žinutes. Kiekvienoje laidoje komisijos ir žiūrovų skirti balsai sudaro po pusę galutinio poros įvertinimo.

Laidos eiga ir komentarai

Kadangi šeštadienis ne vieno šeimoje buvo skirtas Helovinui, laidoje taip pat neišvengta vaiduoklių, šmėklų ir kitų šiurpą keliančių personažų temos.

Pirmieji scenoje pasirodė rumbą sušokę Jovita Balčiūnaitė ir Rafal Narkevič.

„Tikrai sveikinu jus pradėjus šokių vakarą. Tai yra didelė atsakomybė, matėsi ant parketo šiek tiek jaudulio, kojos virpėjo, bet jūs turite puikų, plastišką kūną, kuriuo galite naudotis ir atlikti šokių judesius labai kokybiškai. Manau, kitąkart, dar patobulinus šokių žingsnelius, gausis tikrai puiki rumba“, – komentavo V. Visockas.

„Šis šokis sukėlė dviprasmiškų jausmų, – tikino J. Kučinskas. – Labai įdomus numeris.“

„Jūsų viliotinis iš tiesų buvo viliotis, matėsi ta aistra, kurią norėjote parodyti. Bet manęs neapgausite, aš matau kiaurai, kai poros bando apgauti. Rumba nebuvo tiksli rumba. <...> Nežinau, ar buvo gerai padaryti namų darbai“, – svarstė L. Chatkevičiūtė.

Savo komentarus išsakę teisėjai už pirmąjį šokį skyrė 21 balą.

Spalvų ir tempo į sceną netrukus įnešė Vaidas Baumila ir Ieva Brigita Riepšaitė, pademonstravę ritmingąjį džaivą.

„Jūs išsprogdinote parketą!“ – pastebėjo laidos vedėjas V. Rumšas.

„Jūsų visi pasirodymai turi kokybės ženklą. Viską darote užbaigtai ir su pilna energija. Tai labai geras dalykas“, – tikino komisijos narė L. Chatkevičiūtė, kuri visgi iki 10-uko pasigedo tiesesnių kelių.

„Neįtikėta, kaip jūs spėjate išmokti daug per trumpą laiką“, – stebėjosi J. Kučinskas.

„Man susidarė įspūdis, kad per vieną džaivą norėjote iššaudyti visus turimus triukus. Sunku buvo pamatyti patį džaivą“, – sakė V. Visockas.

Šokėjų pora iš viso pelnė 26 komisijos balus.

Kristina Radžiukynaitė-KaYra ir Justas Girdvainis pristatė jausmingą lėtą valsą.

„Esate labai gražūs, elegantiški, taip ir sušokote valsą. <..> Tiesa, buvo kiek skubėjimo, aštrokas pakėlimas į viršų“, – pastebėjo J. Kučinskas.

„Man buvo labai puikus šokis, buvo ir elegancija, ir gracija. Buvo jautru – taip, kaip jūs jautėte tą šokį“, – vertino V. Visockas.

„Jūsų šokis buvo vaikiškas gerąja prasme“, – tikino L. Chatkevičiūtė.

Šokėjams komisija iš viso skyrė 27 balus.

Šokėjai Arnoldas Eisimantas ir Ieva Konopliovaitė žiūrovams bei komisijai pristatė modernų tango.

„Man atrodo, kad net nesitreniravus būtų galima taip sušokti tango, paskaičius iš knygutės. Nelabai supratau, ką jūs norėjote parodyti“, – sakė V. Visockas.

„Mano galvoje sukosi 50 juodų atspalvių. Visi jūsų pasirodymai asocijuojasi su juoda spalva ir tango energetika. Jūs man ta prasme patinkate, bet turiu priekaištų, kaip jūs negerbiate sportinių šokių“, – apmaudo neslėpė L. Chatkevičiūtė.

„Jūsų šokis yra šokio vaidinimas, tinkantis spektaklyje. Sportiniuose šokiuose mes norime labiau fizinio šokio, veiksmo, judėjimo erdvėje“, – sakė J. Kučinskas.

Teisėjų vertinimu, pora iš viso surinko 17 balų.

Penktoji pora – Monika Linkytė ir Rolandas Beržinis – pristatė Vienos valsą ir pasipuošė tautiniais drabužiais.

„Nepamirškite šio šokio, dar šiek tiek pasitreniruokite ir, manau, turėsite puikų pasirodymą“, – tikino J. Kučinskas.

„Man labai patiko jūsų pasirodymas, emocija, kuri sklandė, bet norėjosi šiek tiek dinamikos, kuri buvo kiek nuobodoka“, – sakė V. Visockas.

„Už puikiai techniškai atliktą šokį ir puikią emociją skiriu 10-imt“, – šypsojosi L. Chatkevičiūtė.

Pora iš viso surinko 27 balus.

Pasadoblio ritmu ant parketo šeštadienio vakarą sukosi Dovilė Šeduikytė ir Edvinas Belousovas.

„Šokis buvo geras. Jūsų stiprybė yra jūsų pora. Solo partijos, Dovile, yra nedrąsios, bet Edvinas velka jūsų porą kaip garvežys, net rūksta dūmai“, – šyptelėjo J. Kučinskas.

„Jūsų pats šokis buvo geras kūrinys. Jį buvo įdomu stebėti. Aišku, sunku įvykdyti reikalavimus, nes žingsniai yra gana sudėtingi, bet aš patarčiau į viską žiūrėti paprasčiau“, – sakė V. Visockas.

„Galiu pasakyti, kad šis šokis yra stipriausias jūsų šokis, manu manymu“, – tikino L. Chatkevičiūtė.

Pora iš viso surinko 25 balus.

Dovydas Laukys ir Melisa Valinovič projekte šį sezoną tapo pirmąja pora, gavusia pirmąjį 10-uką. Šįkart jiedu pristatė rumbą.

„Na, manau, įtikinantis pasirodymas. Tikrai buvo puikios emocijos. Jei būtumėte patobulinęs, Dovydai, šiek tiek rumbos žingsnį, būtų išvis viskas gerai. O šiaip pasirodymas buvo geras“, – sakė V. Visockas.

„Man reikia gražios, išjaustos rumbos, kad kūnas dainuotų šokio metu“, – ko šokyje kiek pritrūko vardijo L. Chatkevičiūtė.

„Aš atpažinau rumbos figūras, bet aš neatpažinau kūno darbo, kūno šokio. To nesimatė. Be abejo, jūs parodėte įspūdingų dalykų. Bet šįkart tai nebuvo pats geriausias jūsų pasirodymas“, – teigė J. Kučinskas.

Pora iš viso pelnė 23 komisijos balus.

Joringis Šatas ir Viktorija Šeinker-Vika pademonstravo kvikstepą.

„Aš labai laiminga, nes mačiau pagarbą ponui šokiui“, – džiaugėsi L. Chatkevičiūtė.

„Kviesčiau tvirčiau laikyti partnerę. Na, ir neprarasti geros nuotaikos ateities pasirodymams“, – sakė J. Kučinskas.

„Man jūsų pasirodymas padarė šviesų įspūdį, viskas buvo nuoširdu, klaidelių buvo, bet viskas jau tvirčiau“, – tikino V. Visockas.

Teisėjų nutarimu, Joringis ir Vika surinko 19 balų.

Edgaras Vegys ir Katerina Voropaj šį šeštadienį visiems pristatė sambą.

„Aš matau sambą žingsneliuose ir figūrose, bet apranga jai trukdė. Šiaip gražus numeris, kurį linkėčiau dar patobulinti ir pakartoti“, – teigė J. Kučinskas.

„Man atrodo, kad Katerina yra valdinga mergina. Reikia Edgarą paleisti šokti. Manau, kad tai vienintelis trūkumas“, – sakė V. Visockas.

„Sušokote sambą, bet emocija liko praėjusio šokio – lėtojo valso. Šokis buvo stilingas, bet šiai dienai norisi daugiau energijos“, – tikino L. Chatkevičiūtė.

Pora iš viso surinko 20 komisijos balų.

Paskutinieji ant parketo Helovino vakarą lipo Richardas Jonaitis ir Eglė Bertulytė. Šokėjų pora pristatė fokstrotą.

„Na, šaunu. Aš vienu metu vos nepradėjau ploti, kai prašokote bent šešias figūras iš eilės ir tikrai vykusiai, be didelių klaidų. Manau, kad stengiantis, galima viską padaryti, o jūs, Richardai, esate to pavyzdys“, – tikino V. Visockas.

„Jie mane nuginklavo savo gražiu šokiu“, – sakė L. Chatkevičiūtė.

„Richardas virto kitu žmogumi, jis virto šokėju ir daro stebuklus. Sveikinu, esate šaunuoliai“, – gyrė J. Kučinskas.

Pora iš viso pelnė 25 balus.

Komisijos ir žiūrovų verdiktas

Komisijos vertinimu, laidos favoritais tapo dvi poros – K. Radžiukynaitė-KaYra ir J. Girdvainis bei M. Linkytė ir R. Beržinis.

Labiausiai žiūrovų palaikymo šįkart prireikė A. Eisimantui ir I. Konopliovaitei. Akivaizdu, kad pora turi subūrusi gerbėjų ratą, kadangi jiedu dar liko šokti projekte.

Nepaisant to, vakaro pabaigoje iš 10-imt porų visgi liko 9-ios. Su projektu turėjo atsisveikinti Jovita ir Rafal.

Delfi apklausa

Kol buvo laukiama šou pradžios, skaitytojai taip pat galėjo išsakyti savo nuomonę, pažymėdami, kas, jų manymu, turėtų palikti projektą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (60)