Viktorija atvira, jog tai jai – sunkus žingsnis. Ji pripratusi, kad dukra visada būna namuose, šalia jos. Kai moteris darbuojasi, su mažyle būna auklė, bet vos tik atsilaisvina – skuba pas dukrytę.

„Kaip bebūtų, mamos labiausiai atsakingos už vaikus. Jai 2,5 metų, jai labiausiai reikia mamos, –tvirtina pašnekovė. – Į darželį nusprendžiau leisti tokiu principu: atvešiu prieš ryto ratą ir prieš pietų miegą pasiimsiu. Nebent jai ten labai patiks“.

Garsi mama atvirauja, jog kaip mamai jai labiausiai norėtųsi turėti daugiau kantrybės, tačiau dukra tokiose situacijose tampa geriausia mokytoja.

„Nevaidinsiu tobulos ir nesakysiu: taip, esu kantri mama ir galiu aiškinti 2-3 valandas. Nesu tokia. Esu impulsyvaus charakterio, užsidegu kaip degtukas. Vaikas mane šioje vietoje keičia. Bet būna, kai žaidžia, reikia eiti miegoti, kartoju vieną kartą, antrą, trečią ar ketvirtą. Tada supykstu, ir Nicole labai išgyvena, kai pasakau, jog mama tavimi nusivylė.“

Gražius santykius su dukra puoselėti skatina dar vaikystėje matytas pavyzdys. Viktorija Siegel gražiausiais žodžiais atsiliepia apie savo mamą, kuri užaugino ją ir 17 metų vyresnį jos brolį.

„Mes gerai sutariame, esame geriausios draugės. Nėra dienos, kad neskambinčiau jai ir nesitarčiau. Buvau ne iš lengvųjų vaikų... Dabar suprantu, kad tik tėvai gali tave suprasti ir palaikyti. Mama mane užaugino tarsi savo draugę, norėjo, kad nebijočiau jai ko nors pasakyti, pasitarti, paklausti gyvenimiškų patarimų. Labai norėčiau tokio ryšio su savo dukra – tai būtų geriausias dalykas, kuris galėtų nutikti.“

Mamos, nemokančios meluoti“ – unikalus pokalbių šou apie motinystę, kuriame pašnekovės atvirai pasakos savo išgyvenimus, dalinsis didžiausiais iššūkiais bei nepabijos pasijuokti iš nepatogių vaikų auginimo klaidų. Laida rodoma kiekvieną šeštadienį 9.30 val. per Delfi TV.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (159)