Šiandien žiūrint į Aušros rankas sunku net patikėti, kaip ji jas išmiklino – štai ima ir telefonu nufotografuoja dukrą, sėdinčią ant supynių. Aušra savo negalios nesureikšmina, ir netgi tapo profesionaliu modeliu, bei puikiai iš to užsidirba.

Tačiau kaip ji reagavo sužinojusi, kad laukiasi, ir ką gydytojai prognozavo jos dukroms?

Kita tema: kodėl turtingiausių lietuvių sąraše esantį Justą Pikelį galime vadinti netradiciniu milijonierumi? Kam jam reikalingas milijardierius mentorius ir kodėl pas jį viešėdamas Bostone lietuvis turi išjungti savo mobilųjį?

Justas šį kartą itin atviras – visi stebisi, kaip jis per 18 minučių uždirbo beveik 37 milijonus dolerių, tačiau niekas nežino, kad per dieną ne taip seniai jis prarado 10 milijonų.

Laidoje – pagrindinė Justo praturtėjimo priežastis ir klaidos, kodėl dalis lietuvių taip ir nesulaukia norimos sėkmės ir turtų.

Gyvenimo būdo laida „Kasdienybės herojai“ – tai stiprių asmenybių jaudinančios gyvenimo istorijos. Kas savaitę – interviu su gerai žinomais, o gal išskirtinį gyvenimo būdą pasirinkusiais žmonėmis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)