Į įvykio vietą išsiųstos Vilniaus apskrities priešgaisrinės gelbėjimo pajėgos, informacija apie įvykį perduota Vilniaus greitosios medicinos pagalbos stočiai, Vilniaus apskrities vyriausiajam policijos komisariatui.

Pirminiais duomenimis, autobusas susidūrė su lengvuoju automobiliu „Opel“, kuris nulėkė nuo kelio. Autobusas išvartė medžius ir atsitrenkė į namą. Bet žmonės per šią avariją rimčiau nenukentėjo.

Vilniaus apskrities policijos atstovė Julija Samorokovskaja BNS sakė, kad autobuso vairuotojas išvažiavo į priešpriešinę eismo juostą, kliudė automobilį „Opel“ ir tuomet atsitrenkė į sieną.

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento atstovė Vida Šmigelskienė BNS informavo, kad atvykę ugniagesiai išlaisvino prispaustą vairuotoją ir perdavė jį medikams.

Pasak V. Šmigelskienės, daugiau žmonių autobuse nebuvo. Tačiau kitais duomenimis, autobuse buvo du keleiviai, bet jie nenukentėjo. Vairuotojas, kuriam buvo prispausta koja, pasakojo, kad avarija įvyko dėl į kelią išbėgusios stirnos. Bandydamas jos išvengti autobuso vairuotojas susidūrė su lengvuoju automobiliu, pervažiavo stotelę, išvartė medžius ir atsitrenkė į namą.