Tiek „Tottenham Hotspur“, tiek „Manchester United“ trokšta užsitikrinti vietą pirmajame ketverte, nes tai garantuoja teisę kitą sezoną žaisti UEFA Čempionų lygoje. Tiesa, į šį turnyrą gali patekti ir penktąją vietą užėmęs klubas – UEFA dvejiems metams diskvalifikavo „Manchester City“ komandą iš tarptautinių klubų varžybų dėl finansų drausmės pažeidimų. Dabar šios ekipos lemtį sprendžia Sporto arbitražo teismas.

Įspūdingą reidą kone nuo aikštės vidurio surengęs Stevenas Bergwijnas 27-ą minutę nuginklavo „Manchester United“ vartininką Davidą de Gea stipriu smūgiu. Pastarasis spėjo pakišti kumštį, tačiau nuo jo atšokęs kamuolys atsidūrė vartų tinkle.

O. G. Solskjaero auklėtiniai kūrė pavojingas progas, tačiau išlyginti rezultato iki pertraukos nepajėgė. Antrajame kėlinyje „raudonieji velniai padidino spaudimą, o lūžį pasiekė į aikštę nuo atsarginių suolo žengęs Paulis Pogba.

Prancūzas gražiai įsiveržė į varžovų baudos aikštelę ir buvo pargriautas. Teisėjo skirtą 11 m baudinį 81-ą min. realizavo ir rezultatą (1:1) išlygino Bruno Fernandesas.

Per likusį laiką abiems komandoms pakeisti rezultato nepavyko. Tiesa, buvo epizodas, kai aikštės teisėjas Jonathanas Mossas skyrė dar vieną 11 m baudinį į „Tottenham Hotspur“ vartus, tačiau vaizdo peržiūros sistema VAR tokį sprendimą panaikino.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)