Makiažo tema atlikėjai labai įdomi – pasak Monikos Marijos, apie tai ji galėtų kalbėti valandų valandas. Tačiau visai neseniai socialinio tinklo „Instagram“ paskyroje dainininkė paviešino savo nuotrauką, kurioje ji yra nepasidažiusi, o ant veido matyti daugybė strazdanų.

„Pati dirbu pramogų srityje, todėl kartais labai noriu pailsėti nuo makiažo. Manau, jog kiekvienam žmogui nusibosta rutina – karantinas buvo puikus metas tai padaryti. Džiaugiuosi vasara, džiaugiuosi strazdanomis, kurias turiu“, – Delfi pasakoja Monika Marija.

Atlikėja Monika Marija / Foto: Gabrielė Kutkevičiūtė

Žinoma atlikėja tvirtina, jog buvimas savimi – kone svarbiausia žmogaus savybė.

„Matau, jog dabar labai daug merginų stengiasi įkvėpti kitas – nereikia slėptis, nereikia jausti didelių kompleksų. Aš gal ir nesistengiu daryti tokios įtakos savo auditorijai, tačiau nesijaučiu nepatogiai būdama tokia, kokia esu. Tiek koncertų metų, tiek per socialinę mediją niekada nemeluoju ir noriu, kad žmonės matytų mane tokią, kokią mato artimi draugai ar šeima. Stengiuosi būti tikra visomis prasmėmis, – sako mergina. – Juk visi esame įvairiapusiški ir universalūs žmonės. Kuo daugiau kitus matai be makiažo, be kaukės, tuo labiau ir pats stengiesi toks būti, patogiai jaustis.“

Monika Marija jau nebe pirmus metus ne tik domisi makiažo naujienomis, tačiau ir pati juos daro. Mergina tvirtina, jog tai – savotiškas menas.

„Makiažai – mano sritis, todėl man įdomu parodyti žmonėms savo gebėjimus. Gebėjimas retušuoti nuotraukas, manau, yra taip pat savotiškas žmogaus talentas. Tai savotiškas menas. Nieko blogo pagražinti save, padaryti nuotrauką įvairiapusiškai estetišką. Tačiau pastaruoju metu ir pati turėjau tokių fotosesijų ir minčių, kurios išryškino, jog noriu kuo mažiau visko dėti ant veido, kuo mažiau koreguoti“, – pasakoja pašnekovė.

Monika Marija

Veidą be makiažo sekėjams parodžiusi dainininkė juokiasi – pasak jos, po šio „Instagram stories“ ji sulaukė daugybės žinučių iš savo gerbėjų.

„Viduje jaučiuosi kitaip. Manau, tai greitu metu pasimatys ir viešoje erdvėje, – apie ateities planus užsimena mergina. – O dėl strazdanų, tai įprastai jų nesimato, nes jos arba būna išblukusios, arba aš jas esu paslėpusi po makiažo sluoksniu. Tačiau atėjus vasarai jos išlenda visu gražumu. Vieniems jos labai patinka, kitiems – labai nepatinka. Kai parodžiau savo veidą be makiažo, sulaukiau labai daug žinučių“, – juokiasi Monika Marija.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (164)