„Iki šiol klientams sudarėme sąlygas saugiai užsisakyti prekių internetu, el. paštu bei telefonu, o remontu ar statybomis užsiimantiems meistrams suteikėme galimybę būtinosiomis statybų medžiagomis apsirūpinti užsisakant didmeninės prekybos skyriuose „Proficentras“. Atsižvelgdami į situaciją šalyje, nuo šiandien pradedame prekiauti ir ilgai negendančiais maisto produktais“, – teigia „Kesko Senukai“ atstovė Elona Uckutė.

Pasak jos, įmonė, vykdydama Vyriausybės sprendimą, yra laikinai apribojusi prekybos centrų veiklą. Todėl maisto produktų fizinėse „Senukų“ parduotuvėse klientai įsigyti galės specialiai tam įrengtose erdvėse, atskirtose nuo likusio prekybinio ploto.

Prekyba maisto produktais pradedama Vilniuje, Lukšio g. 34 įsikūrusiuose „Senukuose“ (Prekybos centre „Banginis“). Netrukus maisto prekių bus galima įsigyti ir kituose miestuose bei internetinėje parduotuvėje.

Asortimente klientai galės rinktis iš daugiau kaip 2000 skirtingų maisto prekių pavadinimų: miltų, makaronų, aliejaus, konservuotų daržovių ir mėsos konservų, kavos, arbatos, padažų, saldėsių ir kt.

Kartu su maisto produktais bus parduodama substratai sėjai, daržovių ir vejų sėklos, trąšos, pagrindinės namų apyvokos, automobilių ir gyvūnų priežiūros prekės.

„Personalą aprūpinome apsauginėmis kaukėmis, vienkartinėmis pirštinėmis, įrengėme kasų darbuotojus ir pirkėjus skiriančias papildomas pertvaras, sužymėjome saugaus atstumo prie kasų laikytis padėsiančias zonas. Reguliariai dezinfekuojame dažniausiai liečiamus paviršius, pirkinių vežimėlius ir krepšius. Esame pasiruošę reguliuoti ir klientų srautus“, – atkreipia dėmesį E. Uckutė.

Tuo tarpu klientams rekomenduojama dėvėti apsaugines kaukes, mūvėti vienkartines pirštines bei laikytis saugaus, bent vieno metro atstumo nuo kitų asmenų. Taip pat siūloma už pirkinius atsiskaityti bankinėmis mokėjimo kortelėmis, o prieš apsiperkant bei apsipirkus – rankas kruopščiai dezinfekuoti prekybos centre esančiu dezinfekciniu skysčiu.

Vilniuje, Lukšio g. 34 maisto produktų pardavimas vyks darbo dienomis nuo 8 iki 19 val., o savaitgaliais nuo 9 iki 18 val.

Šiuo metu „Kesko Senukai“ Baltijos šalyse ir Baltarusijoje valdo 159 parduotuvių tinklą, iš jų – 86 „Senukų“ ir „Statybų duonos“ parduotuves Lietuvoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (119)