Pora, kuri gyvena nuosavame name šiaurės Londone, išėjo pasivaikščioti, nors šiuo metu skelbiamas griežtas karantinas ir vengiant koronaviruso plitimo rekomenduojama likti namuose.

Aktorius su žmona vaikščiodami nedėvėjo nei apsauginių kaukių, nei vienkartinių pirštinių. Tiesa, kaip skelbia „Dailymail“, pora nepažeidė taisyklių, nes britams leidžiama vieną valandą per dieną karantino metu išeiti laukan prasimankštinti.

Jude Law su žmona Phillipa Coan
Jude Law su žmona Phillipa Coan

J. Law ir Ph. Coan drauge pirmąkart viešumoje pasirodė 2015 metais. Vėliau duodamas interviu, aktorius ne kartą pasakojo, koks jis su ja laimingas, kad labai brangina šiuos santykius ir tiki, kad jie puikiai klostosi dėl to, kad pora labai vertina ir saugo privatumą.

Aktorius savo mylimąją vedė slaptos ceremonijos Londone metu 2019 metų gegužės 1 dieną. Tai antroji J. Law santuoka. Žvaigždė turi penkias atžalas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (19)