15 metų trunkanti santuoka su Aivaru Stumbru atrodo tvirta kaip tvora. Kaip reprezentuoti savo šeimą Inga išmoko dar būdama vaikas. Jos tėčiui Rolandui Paksui siekiant vis aukštesnių postų valstybės tarnyboje, tai buvo tiesiog būtina. „Dabar kitokio gyvenimo ir neįsivaizduočiau“, – šį pirmadienio vakarą 20 val. „Nuo...iki…“ prisipažins Inga.

„Nuo...iki…“ laidoje Inga ir Aivaras Stumbrai atvirai papasakos apie savo šeimos gyvenimą. Nuo 13 metų visuomenės akiratyje su šeima atsidūrusi Inga pripažįsta, kad garsi pavardė gali atnešti ne tik naudos, bet ir kišti koją, - rašoma pranešime spaudai.

„Ne vieną kartą buvo nutikę taip, kad kai aš užsisakinėju tam tikras prekes, gaunu vieną kainą, o jeigu mano draugės užsisakinėja, jos gauna kelis kartus mažesnę kainą. Kartą kai paklausiau, kodėl taip brangiai, man pasakė: jūs juk galit ir daugiau mokėti“, – pasakoja I. Stumbrienė.

Žinoma moteris laidoje prisipažins, kad turi silpnybę suknelėms. Kiek jų turi namuose, būtų jau sunku suskaičiuoti.

„Esu labai sentimentali, sunkiai paleidžiu rūbelį, ypač jei jis yra susijęs su kažkokiu maloniu įvykiu – ar tai vaiko krikštas, ar gimtadienis, o galbūt su tuo rūbeliu mes buvom, kai jis pirmą sykį ištarė kažkokį žodį. Tai ir vaikučių rūbelius saugau, ir savo kai kuriuos“, – prisipažįsta ji.

Laidoje „Nuo...iki…“ apie santuoką papasakos ir Aivaras Stumbras. Kai aplink vyksta tiek skyrybų, Inga ir Aivaras tikina, kad svarbiausia santykiuose ieškoti kompromisų.

„Mes ginčus sprendžiame derybų klausimu. Pas mus nėra tokio dalyko kaip negalima ar negali. Visada būna derybos – jeigu tu kažko nori, turi kažką pasiūlyti“, – sako Inga.

„Per sužadėtinių kursus kunigas mums sakė: jūs esate kaip du nenugludinti deimantai, kurie gludinsis visą gyvenimą, nes kampai yra aštrūs. Aš bandau ir vadovautis ta mintimi, kad jeigu būna vienokia ar kitokia sunkesnė akimirka, kad kampas dar nenugludintas, jį reikia nugludinti ir žygiuoti toliau“, – šį pirmadienio vakarą 20 val. laidoje „Nuo...iki…“ per LNK pasakos Aivaras Stumbras.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (124)