Tamsiai mėlynų ir baltų tonų dienos drabužių kolekcijos dalies pagrindiniais bruožais tapo dailūs dvipusiai vilnoniai
, dėvimi ant arkties baltumo nėriniuotų
ir plačių gabardino
. Baltas bukle tvido švarkas buvo apsiūtas tamsiai mėlynu audiniu ties keturiomis sagomis užsegamo rankogalio, o dramblio kaulo spalvos tvido kostiumą iš kitų išskyrė
, kuris ties kelių linija buvo dailiai atverstas į išorę.

Kai dienai skirti drabužiai podiumą užleido vakariniams, dėmesio centre atsidūrė kimono, pončai ir kaftanai. Vienas trumpas kimono švarkelis iš austo kreminės spalvos šilko buvo padabintas kasomis supintų perlų dirželiu; kitas išsiskyrė masyviu kaspinu ir deimantine sage. Kolekcijoje dominavo mini rankinės.

Tuo tarpu susidarė įspūdis, kad dangaus mėlynumo pončai tobulai tiktų pasisėdėjimui prie baseino Malibu pakrantėje. Kaftanai buvo siauro kirpimo, siuvami iš baltos spalvos audinio ir dėvimi su šilkiniu kostiumėliu, sudarytu iš švarko ir kelnių, iš tamsiai mėlynos spalvos audinio, dabinto auksu ir sujuosiami spindinčiais stiklinių karoliukų diržais arba iš sodrios turkio spalvos ir puošiami įvairiaspalvio veliūro elementais.

Vakarinės suknelės, kaip ir visada, buvo išskirtinės. Dizaineris publiką sužavėjo ne tik asimetriška sluoksniuota aplink kūną plevenančia vakarine suknele, bet ir paprasta berankove juodos spalvos organzos audinio sportinio stiliaus suknele, siuvinėta nėriniuotomis gėlėmis, kurios išsipūtė iki ekstravagantiškų proporcijų. Ekstravagantiška, tačiau neperkrauta – De la Renta mums priminė, kad kartais aukštoji mada reiškia žinojimą, kur yra riba.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją