Pirmadienio vakarą dainininkas R. Kirilkinas savo socialiniame tinkle pasidalino gana atvira nuotrauka, kurioje jis pozuoja iki pusės nuogas. „Laisvės kaina“, – šalia kadro komentavo jis.

Per mažiau nei parą atlikėjo kadras su apnuogintais sėdmenimis sulaukė kelių šimtų „patinka“ ir begalės komentarų. Nors atsirado ir tų, kurie Ruslaną kritikavo, pats dainininkas tikina, kad sulaukė net ir labai drąsių žinučių.

„Sulaukiau labai daug pikantiškų pasiūlymų ir iš moterų, ir iš vyrų. Pasirodo, kad netobulo užpakalio nori visi“, – juokauja pašnekovas ir kiek surimtėjęs paaiškina tikrąją šios nuotraukos esmę.

„Vasara leidžiu pajūryje, tad tarp darbų ir poilsio mėgaujuosi nuostabia gamta bei jos privalumais. Šios nuotraukos idėja gimė man, tad kartu su draugės pagalba bei mano telefonu mes įgyvendinome šį kadrą, kuris sulaukė tiek dėmesio, diskusijų, pagyrų ir kritikos, dėl ko aš labai džiaugiuosi“, – DELFI pasakoja dainininkas.

„Vieni pamatė tik mano užpakalį, kiti įžvelgė celiulito ir spuogų, dar kiti patarė sportuoti, nes neva užpakalis padribęs, buvo ir tokių, kurie gyrė, visaip kaip liaupsino už drąsą, už idėją ir t.t. Palaikančių ir supratusių mintį buvo daugiau, nei tų žmonių, kurie pamatė tik netobulą užpakalį“, – džiaugiasi Ruslanas.

Pats dainininkas tobulybės šioje fotografijoje net nesiekė, mat visi žmonės tai supranta savaip.

„Aš nežinau, kas yra tobula ir kas netobula, aš tik norėjau padėti tiems, kurie vaikosi mados sportuoti, valgyti sveikai ir atsiduoti įvairiems tikėjimams, nes dabar madinga, kai vieną dieną esi atsidavęs katalikas, o rytoj – su visa kompanija skanduoji „Krišna, Krišna“. Aš tik noriu, kad žmonės nepamirštų savęs, kad mėgautųsi kiekviena jiems suteikta gyvenimo akimirka, kad mylėtų save tokius, kokie jie yra iš tikrųjų. Juk kai tu priimsi save tokį, koks tu esi, tuomet ir pasaulis atitinkamai į tave atsižvelgs“, – tiki pašnekovas.

Paklaustas apie nuotraukos idėją, Ruslanas, kurio vienas iš mylimiausių hobių yra fotografija, prabyla apie gamtą ir jos grožį.

„Kodėl nuogas, kam tos rožės, kodėl miškas? Šitie klausimai pasipylė iškart įsikeliant fotografiją į feisbuko paskyrą. Nepamirškime pradžių pradžios ir pirminės žmonių prigimties, net ir dabar 21-ame amžiuje kai kurios gentys gyvena nuogi ir tame niekas nieko blogo nemato. Rožė yra graži, bet spygliuota, kaip ir gyvenimas. Juo reikia gebėti džiaugtis, bet būti pasiruošusiems atlaikyti išbandymus. Na, o miškas yra visa gamta, jo dėka mes sveiki, sotūs ir laimingi“, – sako jis.

„Nuogas žmogus yra laisvas žmogus, už savo laisvę aš jau seniai sumokėjau, kas domisi manimi ir prisimena mano skambų atsivėrimą visuomenei, kuris nebuvo lengvas, bet aš nesu nei vieno karto gyvenime suabejojęs savo poelgiu, nes kai gyvenau užsidaręs spintoje ir bijojau atsiverti žmonėms, aš gyvenau nelaisvėje ir tamsoje“, – tikina dainininkas.

Na, o tiems, kurie Ruslano nuotraukoje išvydo tik nuogą užpakalį, dainininkas juokaudamas sako: „Aš jį jums atsukau už jūsų komentarus ir kritiką, kaip padėkos ženklą“.

Necenzūruotą R. Kirilkino nuotrauką galite pamatyti čia.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (286)