27 metų Oksana Vojevodina už penkiasdešimtmečio Kelantano sultono Muhammado V ištekėjo praeitais metais Rusijos sostinėje. Prieš tai sausį monarchas dėl meilės rusei atsisakė sosto.

Skelbiama, kad skyrybų procesas pagal musulmoniškas tradicijas oficialiai baigtas liepos 1 dieną. Remiantis nutekintu musulmonišku skyrybų sertifikatu, tris kartus buvo pasakytas žodis „talak“ – tai galutinių skyrybų formuluotė islame.

Buvusiai Mis Maskva artimi šaltiniai teigia, kad gražuolė su sūnumi ir savo motina šiuo metu gyvena užmiesčio rezidencijoje prie Maskvos, kurią parūpino dabar jau buvęs sutuoktinis.

Moters advokatas Jevgenijus Tarlo sako, kad moteris negavo jokių oficialių skyrybų dokumentų, o tai reiškia, kad „Oksana tekėjo iš meilės ir vis dar yra ištekėjusi“.

„Tos skyrybos – tik kalbos, gandai, kuriuos skleidžia bulvarinė žiniasklaida. Neturime jokių oficialių dokumentų. Nieko nežinome“, – sakė advokatas ir pridūrė, kad krizė šeimą visgi ištikusi, o viskas dėl Malaizijos elito rate vykstančių politinių intrigų.

Oksanos draugė Tatjana Andrejeva patvirtino, kad jos bičiulė birželio 26 dieną atskrido į Rusiją į konkursą „Rusijos gražuolė 2019“ – ir tada jau buvo išsiskyrusi.

„Į konkursą ji atvyko kaip išsiskyrusi moteris. Dabar ji Maskvoje“, – teigia bičiulė.

Apie skyrybas anonimiškai prakalbo ir dar viena draugė: „Oksana su tuo neturi nieko bendro. Tik spėlionės, kaip ten viskas nutiko; kodėl Muhammadas taip pasielgė, kol kas negaliu nieko pasakyti“.

Oksanos teisininkas J. Tarlo sako, kad monarchas rūpinasi Oksanos išlaikymu.

„Jis jai padeda, tai tiesa. Siunčia pinigų, jis ją išlaiko. Negaliu įvardyti sumos, tačiau jos pakanka oriai gyventi. Maskvoje Oksana su mama nuomojasi butą, užmiestyje turi rezidenciją. Apsaugą. Kol kas pinigai – ne klausimas, bet, jeigu toks kiltų, ginsiu Oksanos ir jos vaiko interesus.

Kol kas tai ne skyrybų klausimas, nes kol kas jokių skyrybų nebuvo. Nėra jokių oficialių dokumentų. Mano darbas – ginti Oksanos interesus, ginti ją nuo žiniasklaidos išpuolių. Oksana tekėjo iš meilės, ji vis dar ištekėjusi. Ji jokių skyrybų dokumentų nepateikė. Maskvoje pagimdė vaiką, Rusijos prezidento administracijos ligoninėje. Vis dar maitina mažylį. Tokiai moteriai nevalia jaudintis. Ji paskambins (buvusiam karaliui) ir jie tarpusavyje išspręs visus nesutarimus“, – teigia advokatas.

Advokato teigimu, Oksanos sūnus – Malaizijos elito dalis.

„Malaizija – daugybės geopolitinių interesų centre. O kur dar vietinės intrigos. Ten ir prasideda gandai. Tik Oksana neturi jokio noro veltis į konfliktus su žiniasklaida ir aiškintis dėl santykių su sutuoktiniu. Ji myli savo vyrą ir tai tęsis amžinai“, – tvirtina advokatas ir priduria, kad su gegužę gimusiu sūnumi ir 48 metų mama Liudmila Oksana šiuo metu yra Maskvoje.

Netikėtos sultono Muhammado V ir Oksanos vedybos Rusijos sostinėje praeitą lapkritį kaip reikiant sukrėtė Malaizijos žmones.

Skyrybų sertifikate nurodoma, kad buvęs karalius, kuris sosto atsisakė į viešumą iškilus itin pikantiškai medžiagai apie jo žmoną, nutraukia santuoką.

Skyrybos, esą, buvo baigtos liepos 1 dieną. Malaizijos žiniasklaidos teigimu, sertifikato kopija buvo nusiųsta ir rusei. Jame nurodoma jos mergautinė pavardė – Gorbatenko. Skyrybų data nurodoma birželio 22 diena, skelbiama, kad jos įvyko Singapūre. Poros sūnus gimę gegužės 21 dieną.

Pora slaptos musulmoniškos ceremonijos metu susituokė 2018 metų birželio 7 dieną. Apie poros santykius visuomenė sužinojo po prabangių antrųjų vedybų Maskvoje.

Kol kas pati Oksana situacijos socialinėje žiniasklaidoje nekomentuoja.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (35)