Anot Jono Miklovo pranešimo, liepos 15-oji buvo paskutinė diena, per kurią treneris dar galėjo persikelti į kitą klubą, tačiau tokia galimybe jis nepasinaudojo.

„Aš turiu išlygą, leidžiančią iš klubo išvykti bet kuriuo momentu. Tačiau visuomet sakau tą patį: bus labai sunku ištraukti mane iš Kauno, nes tai yra geriausia organizacija Europoje. Su žaidėjais ir treneriais čia elgiamasi labai pagarbiai, mums leidžia dirbti ir padeda“, – dar praėjusios savaitės viduryje duodamas interviu Ispanijos žiniasklaidai sakė Š. Jasikevičius.

Š. Jasikevičius 2018 metų vasarą su „Žalgiriu“ sudarė trejų metų kontraktą, o nuo liepos 16-osios įsigaliojo sutartis 2019-2020 m. sezonui.

Antradienio rytą įsigaliojo ir dviejų Kauno klubo naujokų Nigelo Hayeso bei Jocko Landale'o sutartys.

Pasiūlymų iš NBA klubų nesulaukę krepšininkai oficialiai tapo žalgiriečiais.

NBA Vasaros lygoje N. Hayesas vilkėjo Los Andželo „Clippers“ marškinėlius, iš viso sužaidė penkerias rungtynes, vidutiniškai per mačą ant parketo praleisdavo po 22,8 min., pelnydavo po 4,8 taško, atkovodavo po 4,8 kamuolio ir atlikdavo po 0,8 rezultatyvaus perdavimo.

J. Landale'as NBA Vasaros lygoje sužaidė 4 mačus, per kuriuos vidutiniškai pelnydavo po 18,3 taško, atlikdavo po 1,3 rezultatyvų perdavimą ir atkovodavo po 7 kamuolius.

„Bucks“ klube „Žalgirio“ naujokas bendradarbiavo su buvusiu žalgiriečiu Beno Udrihu, kuris po sezono Kaune baigė krepšininko karjerą ir dabar deda pirmuosius žingsnius naujame gyvenimo etape. 2011-2013 metais Milvokyje rungtyniavęs slovėnas NBA Vasaros lygos metu dirbo „Bucks“ trenerių štabe.

Šią vasarą galimybę persikelti į Memfio „Grizzlies“ klubą turėjo ir pats Š. Jasikevičius, tačiau derybos tarp abiejų šalių nutrūko.

Kad jam buvo siūloma užimti vyriausiojo „grizlių“ trenerio postą, Šaras sakė tame pačiame interviu „El Mundo Deportivo“ portalui.

„Kalbėjomės su Memfio klubu, tačiau jie nusprendė pasirinkti kitą kandidatą. Man labai svarbu turėti pokalbių, matyti, kaip dirba kiti klubai, bendrauti su savininkais ir žinoti, ką jie galvoja. Tai man padeda būti geresniu treneriu“, – sakė Š. Jasikevičius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (70)