Į Užliedžių miestelį apie 11.40 val. atvyko policijos pareigūnų ekipažas, tačiau, kaip teigė A. Zemenauskienė, namo šeimininkas jų neįsileidžia į vidų. „Jis grasino, kad mane apmėtys akmenimis, nežinau, ar aš liksiu gyva, nes jo grasinimai yra rimti“, – teigė moteris.

Ji teigė, kad šeštadienio vakarą E. Doctoro namuose vyko vakarėlis, kuris tęsėsi visą naktį, o ryte ji sulaukė pagalbos šauksmo, nes prieš jos dukrą esą smurtaujama. A. Zemenauskienė teigia, kad tai jau ne pirmas kartas, kai jos dukra patiria fizinį smurtą.

Enriko Daktaro vestuvės

„Viskas, aš jau daugiau nebetylėsiu, pasakysiu viską, ką žinau – nutylėjau jo padarytus nusikaltimus, o jeigu juos pasakysiu, jam grės baudžiamoji atsakomybė“, – A. Zemenauskienė tvirtino, kad jos žentas esą galėjo įvykdyti nusikaltimus ne tik Lietuvoje, bet ir užsienyje.

Moteris pažymėjo, kad nori iš E. Doctoro namų išsivežti savo dukrą, o pirmadienį kartu su ja planuoja vykti į policiją ir parašyti pareiškimą dėl patirto smurto. „Žinoma, aš nežinau, ar po šių įvykių dar liksiu gyva ir parvažiuosiu iki savo namų“, – aiškino Elektrėnuose gyvenanti A. Zemenauskienė.

Po pasirodžiusios žinios su DELFI susiekė pati E. Doctoro žmona Kamilė Daktarė ir paneigė, kad buvo sumušta. Pasak jos, policiją iškvietusi motina daugybę laiko nesusitaiko su jos santuoka ir prisigalvoja nebūtų dalykų. „Jeigu man reikės pagalbos, aš žinau, kur galiu kreiptis“, – teigė ji.

Ji patikino, kad motina šiuo metu esą turi psichologinių problemų, be to, iki šiol negali susitaikyti su jos santuoka su E. Doctoru.

Tuo metu pats E. Doctortas teigė, kad jeigu jo uošvė nesiliaus pasakoti nebūtų dalykų, kreipsis į teisėsaugą. „Jei ir toliau tęsis tokie dalykai, parašysiu pareiškimą“, – „Kauno dienai“ teigė vyras, pažymėjęs, jog su savo uošve jau nebendrauja pusantrų metų.

Vėliau paaiškėjo, kad A. Zemenauskienė, nesulaukusi pirmadienio, parašė pareiškimą ir išvyko į Elektrėnų ligoninę, nes E. Doctoras esą ją apstumdė prie automobilio, o jo bičiulis mėtė į ją akmenis. Tuo metu policija pradėjo tik įvykio aplinkybių tyrimą, nes nori nustatyti, ar galėjo būti padaryta kokia nors nusikalstama veika.

E. Doctoro ir K. Zemenauskaitės vestuvės įvyko 2016 m. rugpjūtį. Jo žmona – buvusio H. Daktaro geriausio draugo dukra.

E. Doctoro pavardė pastaraisiais metais buvo minima garsioje istorijoje, kai sostinės naktiniame klube „Absento fėjos“ jis sumušė baro darbuotoją ir lankytoją, o dar anksčiau jis buvo pripažintas nukentėjusiuoju dėl konflikto su Tauragės Švinių grupuotei priklausiusiu verslininku Arūnu Pukeliu.

E. Daktaras yra teistas narkotikų byloje, jis taip pat labai trumpai buvo Kauno savivaldybės tarybos nariu – šį mandatą jam suteikė Vytauto Šustausko vadovaujamos partijos rinkėjai. Tuo metu jo tėvas H. Daktaras, kurio slapstymosi vietą Bulgarijoje Lietuvos kriminalistams padėjo atsekti būtent jo sūnus, už labai sunkius nusikaltimus yra nuteistas kalėti iki gyvos galvos.