Jos partneris (duodantysis) patiria džiaugsmą, teikdamas ir matydamas tą ypatingą momentą. Yoni masažas yra puikus būdas sukurti pasitikėjimą ir intymią atmosferą. Kai kurie masažo ir sekso terapeutai naudoja Yoni masažą, siekdami padėti jai nugalėti seksualinius blokus ar traumą.

Yoni masažo tikslas nėra orgazmas. Orgazmas dažnai būna malonus ir laukiamas pašalinis efektas. Tikslas – suteikti malonumą ir masažuoti Yoni. Šioje perspektyvoje tiek vyras, tiek moteris gali atsipalaiduoti ir nesijaudinti dėl to, ar pavyks ką nors pasiekti. Kai orgazmas ateina, jis paprastai būna ištęstas, intensyvesnis ir teikiantis žymiai daugiau pasitenkinimo.

Orgazmui leidžiama įvykti, jam leidžiama ir nebūti. Taip pat naudinga tai, jei duodantysis nieko nelaukia mainais, o tik leidžia gaunančiajai mėgautis masažu ir po jo atsipalaiduoti. Žinoma, po to gali sekti kokia nors seksualinė veikla, tačiau tai turi būti išimtinai moters iniciatyva ir pasirinkimas. Tokia perspektyva padės sukurti didesnį artumą ir pasitikėjimą ir žymiai praplės jūsų seksualinius horizontus.

PASIRUOŠIMAS

Visuomet padeda vonia, nes ji leidžia atsipalaiduoti abiems. Pageidautina tyli vieta su ramia, malonia muzika, žvakėmis, smilkalais, pagalvėmis ir bet kuo, kas leidžia atsipalaiduoti ir pasijusti saugiai. Duokite sau pakankamai laiko ir niekur neskubėkite. Prieš pradėdami masažą nueikite į tualetą. Geriausių rezultatų pasieksite tuomet, jei jūsų šlapimo pūslė bus tuščia ir jums nereikės visko nutraukti tam, kad galėtumėte nueiti į tualetą. Susijunkite su savo partneriu apsikabindami, laikydamiesi už rankų, žiūrėdami vienas kitam į akis ir darydami viską kita, kas įneša į jūsų draugiją saugumą ir atsipalaidavimą.

PROCEDŪRA

Tegul moteris atsigula ant nugaros, po galva pasideda pagalvių, kad galėtų žiūrėti žemyn į savo lytinius organus ir į partnerį. Po jos klubais padėkite pagalvę, užtiestą rankšluosčiu. Jos kojos turi būti praskėstos, o keliai šiek tiek sulenkti (galite po keliais padėti keletą pagalvėlių). Taip jos lytiniai organai aiškiai atsiveria masažui.

Duodantysis atsisėda sukryžiuotomis kojomis tarp moters kojų. Vyras gali atsisėsti ant keleto pagalvių. Tokia padėtis leidžia pilnai prieiti prie Yoni ir kitų kūno dalių. Prieš prisiliesdami prie kūno, pradėkite giliai, atsipalaidavę kvėpuoti. Abu viso proceso metu turėtų nepamiršti kvėpuoti lėtai, giliai ir atsipalaidavusiai. Duodantysis turėtų moteriai švelniai priminti, jei ji kuriuo nors momentu pamiršta ar pradeda kvėpuoti silpniau. Labai svarbu kvėpuoti giliai.

Švelniai masažuokite jos kojas, pilvą, šlaunis, krūtinę ir t.t. ir leiskite moteriai atsipalaiduoti. Taip vyras turi pasiruošti prisilietimui prie Yoni.

Užpilkite mažą kiekį aukštos kokybės aliejaus arba lubrikanto ant Yoni kalvelės. Pilkite tik tiek, kiek reikia ištepti išorinėms lūpoms ir Yoni išorei. Tam tinka keletas nuostabių seksualinių lubrikantų. Juos siūlo sekso reikmenų parduotuvės, vaistinės, katalogai.

Pradėkite švelniai masažuoti aplink kalvelę ir išorines Yoni lūpas. Šiek tiek čia užtrukite ir neskubėkite. Atsipalaiduokite ir pasimėgaukite. Išorinę lūpą švelniai suspauskite tarp nykščio ir rodomojo piršto ir slyskite aukštyn žemyn per kiekvieną lūpą. Tą patį darykite ir su vidinėmis Yoni lūpomis. Neskubėkite.

Gaunančioji gali masažuoti savo krūtis arba tiesiog atsipalaiduoti ir giliai kvėpuoti. Gaunančiajai ir duodančiajam naudinga kiek galima daugiau žiūrėti į vienas kito akis. Gaunančioji gali pasakyti vyrui, ar spaudimą, greitį, gylį, reikia padidinti ar sumažinti. Kuo mažiau kalbėkite ir susitelkite į malonius pojūčius.

Švelniai brūkštelkite per klitorį. Naudokite judesius pagal ir prieš laikrodžio rodyklę. Švelniai suspauskite tarp nykščio ir rodomųjų pirštų. Darykite tai kaip masažą. Gaunančioji neabejotinai labai susijaudins, tačiau kol kas neleiskite jai to patirti iki galo, o tik skatinkite ją atsipalaiduoti ir kvėpuoti.

Lėtai ir labai atsargiai savo dešiniosios rankos vidurinįjį pirštą įkiškite į jos Yoni (tai svarbu daryti būtent dešiniąją ranka kaip priešprieša kairiajai. Tai susiję u Tantros poliariškumu). Šiuo pirštu labai atsargiai masažuokite ir tyrinėkite Yoni vidų. Neskubėkite, būkite švelnus, pajuskite viršų, apačią, šonus. Keiskite gilumą, greitį ir spaudimą.

Atminkite, kad tai yra masažas ir jūs glamonėjate ir atpalaiduojate Yoni. Laikydamas vidurinįjį pirštą viduje, atverskite delną į viršų ir viduje pirštą judinkite taip, lyg kviesdamas “ateik čia”. Už klitorio atrasite minkštą audinių plotelį. Tai yra G taškas, arba Tantroje vadinamas šventuoju tašku (yra daug nuostabių knygų, kurios detaliai aptaria šį tašką).

Jūsų partnerė gali pajusti norą šlapintis, tai gali būti ir skausminga, ir malonu. Vėlgi – keiskite spaudimą, greitį ir judesius. galite judėti nuo vieno šono prie kito, pirmyn atgal, arba viduriniuoju pirštu sukti ratu. Taip pat galite įkišti ir pirštą, esantį tarp viduriniojo ir mažylio. Pasitikrinkite, ar tai tinka jūsų partnerei. Daugumai moterų tai neturėtų kelti problemų ir jos turėti tik mėgautis iš sustiprėjusios stimuliacijos.

Neskubėkite ir būkite labai švelnus. Jei norite stimuliuoti klitorį, galite naudotis dešiniosios rankos nykščiu. Jei partnerė neprieštarauja, galite pamėginti mažąjį pirštelį įkišti į išeinamąją angą. Paklauskite jos apie tai iš anksto ir nekiškite piršto į jos Yoni, jei jis prieš tai pabuvojo išeinamojoje angoje. Naudokite lubrikantus ir būkite labai švelnus.

Tantroje sakoma, kad jei vienas tavo mažylis yra išeinamojoje angoje, kiti du – Yoni/makštyje, o nykštį laikai ant jos klitorio, tai “savo rankoje laikai vieną iš visatos stebuklų.” Taigi, ką tuo metu daro jūsų kairioji ranka? Ja galite masažuoti jos krūtis, pilvą ar klitorį. Jei masažuojate klitorį, geriausia juo judėti aukštyn žemyn, o likusią rankos dalį laikyti ant viršaus ir masažuoti Yoni kalvelę.

Dvigubas stimuliavimas abiem rankomis suteiks moteriai didelį pasitenkinimą. Nepatariama kairiąja ranka liesti savo lytinių organų, nes taip vyras praras susikoncentravimą ir dėmesį nukreips nuo moters. Atminkite, kad šis masažas yra jos malonumui ir didelė dalis malonumo kyla ne tik iš fizinės stimuliacijos, bet ir iš ketinimų.

Masažuokite toliau, išmėginkite skirtingus greičius, spaudimą bei judesius ir žiūrėkite vienas kitam į akis. Jai gali sukilti labai stiprios emocijos ir ji gali pravirkti. Tiesiog kvėpuokite toliau ir būkite švelnus. Duodantis, mylintis ir kantrus partneris gali būti pati didžiausia palaima.

Jei ji patiria orgazmą, masažuokite toliau, jei ji to pageidauja. Gali ateiti dar keli orgazmai, skirtingo intensyvumo. Tantroje tai vadinama “buvimu ant bangos”. Dauguma moterų Yoni masažo ir kantraus partnerio pagalba gali išmokti patirti daugkartinį orgazmą.

Masažuokite ją toliau, kol ji nepaprašys sustoti. Labai lėtai ir švelniai patraukite nuo jos kūno savo rankas. Leiskite jai pagulėti ir pasimėgauti Yoni masažo žara. Būtų labai miela prisiglausti ir apsikabinti. Kai išmoksite įvaldyti Yoni masažą, jūsų seksualinis gyvenimas labai praturtės ir jūs išmoksite, kaip reikia elgtis su moterišku seksualumu.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją