Bare kilo lengvas sąmyšis, visi puolė filmuoti, tačiau Kim Jong Unas atrodė ramus, šypsojosi ir kalbėjosi su jį lydinčios delegacijos nariais.

„Susitikome su drauge ir nukeliavome išgerti kokteilių į ant „Marina Bay Sands“ viešbučio stogo įkurtą barą. Tai – žymiausias Singapūro viešbutis, o baras įsikūręs 57-tame jo aukšte. Mums bekalbant ir praėjo Šiaurės Korėjos vadovas. Išgirdome, kad prasidėjo sujudimas, atsistojome pažiūrėti, kas vyksta. Iš pradžių galvojom, kad gal Donaldas Trumpas atėjo, bet, pasirodo, dar geriau. Visi buvo labai laimingi pamatę Kim Jong Uną“, – juokiasi Kasparas.

Vaizdo įraše matyti, kad bare buvę žmonės puolė filmuoti Šiaurės Korėjos vadovą, o kažkas minioje pajuokavo: „O Dieve, ar jis laukiasi?“.

Kaip skelbė BNS, Šiaurės Korėjos lyderis Kim Jong Unas pirmadienio vakarą, likus kelioms valandoms iki istorinio susitikimo su JAV prezidentu D. Trumpu, išvyko į naktinę ekskursiją po Singapūrą.

Singapūro užsienio reikalų ministras Vivianas Balakrishnanas nurodė, kad Kim Jong Unas pirmadienio vakarą vietos laiku išvyko į įlankos sodų parką (Gardens by the Bay).

Singapūro diplomatijos vadovas socialiniame tinkle „Facebook“ pasidalijo savo ir Šiaurės Korėjos lyderio nuotrauka iš to parko.

Pietų Korėjos žiniasklaida nurodė, jog Kim Jong Unas nuvyko ten su savo seserimi Kim Yo Jong ir kitais aukšto rango pareigūnais.

Antradienį Singapūre įvyko D. Trumpo ir Kim Jong Uno susitikimas, per kurį aptarta Pchenjano branduolinės programos ateitis.

Tai buvo pirmas viršūnių susitikimas, kuriame dalyvavo pareigas einantis JAV prezidentas ir Šiaurės Korėjos lyderis.