Rusijos mados savaitėje tradiciškai dalyvaus ir lietuvių dizainerių duetas Aleksandras Pogrebnojus ir Vida Simanavičiūtė.

Šį sezoną RMS prodiuseris Alexandre’as Shumsky dar labiau padidino savo užmojus – surengė pasirodymus istorinėje Raudonojoje aikštėje.

“Tai tikrai nepaprasta. Maskvos širdyje, šalia Kremliaus sustatytos fantastiškos mados palapinės, kuriose knibžda Maskvos elito ir užsienio žvaigždžių. Tai aštuntasis sezonas, ir pažanga – akivaizdi”, - sako Shumsky. “Financial Times” pavadino Rusijos mados savaitę “vienintele tarptautine Rusijos iniciatyva, galinčia stoti greta Milano ir Niujorko mados savaičių.”

Vėliau Alexandre’as Shumsky patvirtino, kad bus rengiama Italijos diena: “Šeši Italijos dizaineriai – dvi tarptautinės žvaigždės ir keturi naujokai dalyvaus Italijos dienoje”. “Camera Nazionale della Moda Italiana” prezidentas Mario Boselli atskrido į Maskvą dviejų dienų vizito. “Puiku, ar ne? Įsivaizduokite, jog esate mados pasirodyme Raudonojoje aikštėje”, - džiūgavo Boselli. Boselli aplankė kelis RMS pasirodymus ir prabangias Maskvos parduotuves. “Tikimės, kad keli Rusijos dizaineriai dalyvaus taip pat Milano mados savaitėje”, - sakė jis.

Be pasirodymų, RMS bus keli vakarėliai ir iškilmės. Į atidarymo ir uždarymo vakarėlius bilietai yra labiausiai graibstomi, laukiama net 8000 svečių.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją