Neprofesionali gimnastė išsirengė į pirmąjį pasimatymą su Bristolio studentu Liamu Smithu. Kai nuėjus į tualetą nenusileido vanduo, ji „supanikavo“ ir nusprendė išmatas išmesti pro langą. Tačiau jos nenukrito, o įstrigo tarp dviejų neatsidarančių langų. Mėgindama pasiekti išmatas, mergina pati įstrigo. L. Smithui teko skambinti ugniagesiams, kad šie padėtų.

Ši istorija atsirado sutelktinio finansavimo puslapyje, kurią čia įkėlė Bristolio universiteto studentas. L. Smithas, renkantis lėšas sudaužytam langui remontuoti, parašė, kad buvo „Tinder“ pasimatyme su mergina ir vėliau jiedu grįžo į kartu su kitais nuomojamą namą.

„Praleidome tikrai malonų vakarą, – sakė studentas. – Pavalgėme gerai žinomame vištienos restorane, išgėrėme kelis alaus ir paskui grįžome pas mane, planavome išgerti vyno ir pažiūrėti filmą.“

L. Smitho teigimu, kai ugniagesiai „nusiramino“, ėmėsi darbo – išlaisvino tarp langų įstrigusią damą.

Pasak jo, ji iš tualeto grįžo su panika akyse ir netrukus papasakojo, ką padarė. Ji atidarė langą taip, kad išmatos įkrito į siaurą tarpą, atskirtą kitu dvigubu stiklu. L. Smithas išėjo ieškoti plaktuko, kad išdaužtų langą, tačiau mergina nusprendė iš pradžių pati pabandyti ištraukti „akį rėžiantį paketą“ ir pati įstrigo.

„Aš pradėjau nerimauti ir iškviečiau ugniagesių komandą, o kai jie nusiramino, ėmėsi jos išlaisvinimo iš lango“, – toliau prisimena studentas.

Nors moteris per gelbėjimo operaciją nenukentėjo, L. Smitho teigimu jo vonios langą teks remontuoti.

„Problema slypi tame, kad man teks sumokėti 300 svarų (327 eurus) už lango keitimą, o aš esu antros pakopos studentas, todėl man tai reikšminga mėnesio biudžeto dalis.“

L. Smithas sutelktinio finansavimo puslapyje siekė surinkti 200 svarų, tačiau jau surinko daugiau nei 1200 svarų. Jis teigia, kad kartu su nelaimėle mergina nutarė likusią sumą išdalinti labdaros organizacijoms, viena jų remia ugniagesius, o kita – besivystančiose šalyse stato ir prižiūri tualetus su nuleidžiamu vandeniu.“

Nenuostabu, kad moteris savo tapatybės atskleisti nenori, tačiau L. Smithas tikina, kad po šio įvykio jie buvo susitikę ir „kas žino, kas laukia ateityje“.

„Turėjome puikų vakarą per antrąjį pasimatymą, tačiau kol kas sunku pasakyti, ar ji yra ta vienintelė. Tačiau mes puikiai sutariame, ji – miela mergina“, – sako studentas.

Ugniagesių gelbėtojų tarnyba patvirtino, kad sulaukė skambučio ir išlaisvino tarp langų įstrigusią merginą. Jie patvirtino, kad „proceso metu buvo sudaužytas langas“.

Papasakokite apie labiausiai nevykusį savo pasimatymą! Siųskite savo istorijas el. pašto adresu pilieciai@delfi.lt su prierašu „Pasimatymas“.